Dako

Ruski potrošač praktički ne zna ime proizvođača kućanskih aparata Dako. Ali ako se sjećate sovjetske ere, tada je ovo ime bilo povezano s plinskim pećima. 1935. godine osnovana je tvrtka Dako. Već četrdesetih godina tvrtka se počela razvijati ubrzanim tempom. Tvrtka proizvodi pećnice, a također osigurava radna mjesta za građane svoje zemlje. Mjesečno se proizvodila 41 ploča 1941. godine. Tvrtka je postala općinsko vlasništvo 1947. godine. A u Sao Paulu je ovo poduzeće postalo najučinkovitiji u razvoju. Istodobno, potražnja za odborima tvrtke neprestano se povećavala. Tijekom uspješnog razvoja tvrtka je počela razvijati nove vrste štednjaka. Bili su napajani električnom energijom i imali su samo dva plamenika. Ove su peći i dalje popularne među obiteljima s malim primanjima.
Devedesetih je uprava tvrtke odlučila proširiti mogućnosti i osvojiti tržište. Odlučeno je započeti s montažom hladnjaka i pročistača zraka. No, prije stvaranja hladnjaka, tvrtka provodi ogromnu količinu istraživanja na ovom području. Odlučeno je stvoriti praktični hladnjak. Do 2002. godine dovršena je buduća linija hladnjaka. Ovaj trenutak obilježilo je puštanje sedam modela hladnjaka za kućnu upotrebu. Svaki hladnjak odlikovao se " ženstvenošću ". Ali nije stvar samo u dizajnu hladnjaka. Proizvođač nudi široku paletu kutija, malih pretinaca. Svi su dizajnirani tako da domaćica može sve proizvode udobno smjestiti u hladnjak.
Gotovo svaki hladnjak ima opremu za čuvanje aluminijskih boca. Postoje tri police s više položaja. Premjestiva posuda namijenjena je čuvanju mesa. Namijenjeni su spremnici za povrće i velik broj pretinaca na vratima hladnjaka. Najbolji modeli hladnjaka opremljeni su turbo načinom rada. U cijelom će odjeljku hladnjaka biti niska temperatura. Što se tiče potrošnje energije, hladnjak Dako pripada klasi A. Ali, naravno, postoje jednostavniji modeli hladnjaka koji imaju nisku razinu funkcionalnosti. Ali svaki je hladnjak opremljen rashladnim sredstvom koje štiti ozon.

Dako
Dako
Dako
Dako Dako DakoHome | Articles

December 8, 2022 00:31:00 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting