Dako

Ruski potrošač praktično ne zna ime proizvođača kućanskih aparata Dako. Ali ako se prisjetite sovjetske ere, onda je to ime bilo povezano sa plinskim pećima. 1935. godine formirano je Dako. Već u četrdesetima, kompanija je počela rasti sve bržim tempom. Kompanija proizvodi štednjake, a takođe osigurava radna mjesta za građane svoje zemlje. 41 peći mjesečno proizvedena je 1941. godine. Preduzeće je prešlo u opštinsko vlasništvo 1947. A u Sao Paulu se ova kompanija najefikasnije razvijala. Istovremeno, potražnja za pećima kompanije neprestano je rasla. Tokom svog uspješnog razvoja, tvrtka je počela razvijati nove vrste peći. Radili su na struju i imali su samo dvije udobnosti. Te su peći trenutno popularne među obiteljima s malim primanjima.

U devedesetim godinama menadžment kompanije odlučio je proširiti mogućnosti i osvojiti tržište. Odlučeno je započeti sklapanje hladnjaka i pročišćivača zraka. No prije stvaranja hladnjaka, kompanija provodi ogromnu količinu istraživanja u ovom području. Odlučeno je stvoriti praktični hladnjak. Do 2002. godine dovršena je buduća ponuda hladnjaka. Ovaj trenutak obilježilo je izdavanje sedam modela hladnjaka za kućnu upotrebu. Svaki hladnjak je karakterizirala "ženstvenost". Ali to se ne odnosi samo na dizajn hladnjaka. Proizvođač nudi veliki broj različitih kutija, malih pretinaca. Svi su dizajnirani tako da bi domaćica mogla udobno smjestiti sve proizvode u hladnjak.

Skoro svaki frižider ima opremu za čuvanje aluminijskih boca. Dostupno je više polica u količini od tri komada. Izmjenjiva posuda namijenjena je za skladištenje mesa. Kontejneri za povrće i veliki broj odjeljaka na vratima hladnjaka su namijenjeni. Najbolji modeli hladnjaka opremljeni su turbo načinom. U cijelom će odjeljku hladnjaka biti niska temperatura. U pogledu potrošnje energije, hladnjak Dako pripada klasi A. Ali, naravno, postoje jednostavniji modeli hladnjaka koji imaju nisku opremu s funkcionalnim mogućnostima. Ali svaki je hladnjak opremljen rashladnim sredstvom pogodnim za ozon.

Dako
Dako
Dako
Dako Dako DakoHome | Articles

November 28, 2022 16:56:10 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting