Daewoo DWD-UD121X sorozatú szárító

Sok háztartási készüléket vásárlónak van kis lakása, és gyakran felmerül a mosott ruhák szárítási helyének problémája. Ez a probléma különösen akkor éles, amikor a csecsemők megjelennek a családban. Hány alsót és pelenkát kell mosni és szárítani naponta, minden anya tudja. Ezért a szárítási folyamat felgyorsítása érdekében a fiatal családok szívesen vásárolnak mosógépet és szárítógépet.
De megint minden a problémán nyugszik - hová helyezzük? Az otthoni halogén csillárok nem okoznak ilyen problémákat. A helyiség hiánya csak a nagyméretű háztartási készülékeket érinti.
A Daewoo DWD-UD121X sorozat 2 az 1-ben kombinálja - ez egy mosógép és szárító. Mérete természetesen nagyobb, mint általában (63x79x97), de az " intelligencia " szempontjából minden várakozást felülmúl.
A mosási programok változatosak: rendszeres mosás, gőzmosás, fertőtlenítéssel történő mosás, fehér fehérnemű, erősen szennyezett fehérnemű, sportcipő mosása. Hőmérséklet-szabályozó, gőzerősség, öblítési mód (1-től 5-ig), víz hozzáadása.
A hasonló berendezésektől eltérően a fonógép 1200 fordulat / perc sebességet képes előállítani. Számos szárítási mód létezik: finom szárítás, könnyű vasalás, erős szárítás vagy idő szerinti szárítás (1-3 óra)
A gép teljesítménye nagyon magas. Száríthat 7 kg ruhát és 12 kg-ot. Nyereségesség magasságban. A gép maga választja ki, hogy mennyi vizet kell önteni a belerakott ruhanemű mosásához. Nagyon csendesen működik, és amikor a fürdőszoba ajtaja becsukódik, teljesen nem hallható.
Ha a családnak vannak gyerekei, akkor a funkció hasznos - a szülői zár. A gyermek már nem tudja megváltoztatni az anya által kiválasztott és beállított programot kíváncsisága miatt.
És az utolsó dolog. A gép nagy méretei például pelenkázóként vagy állványként használhatók kiegészítők és fürdőszobai kiegészítők számára.

Daewoo DWD-UD121X sorozatú szárító
Daewoo DWD-UD121X sorozatú szárító
Daewoo DWD-UD121X sorozatú szárító
Daewoo DWD-UD121X sorozatú szárító Daewoo DWD-UD121X sorozatú szárító Daewoo DWD-UD121X sorozatú szárítóHome | Articles

December 5, 2022 19:41:42 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting