Daewoo DWD-UD121X serija s funkcijom rublja

Mnogi kupci kućanskih aparata imaju male stanove, a vrlo često se pojavljuje problem mjesta za sušenje oprane rublja. Ovaj je problem naročito akutan kada se bebe pojave u porodici. Koliko prsluka i pelena dnevno treba oprati i sušiti, zna svaka majka. Stoga, kako bi ubrzale proces sušenja, mlade obitelji voljele bi kupiti stroj za sušenje odjeće do perilice rublja.

Ali opet, sve se svodi na problem - gdje ga smjestiti? Halogeni lusteri za dom ne stvaraju takve probleme. Nedostatak prostora u sobi utječe samo na velike kućanske uređaje.

Daewoo DWD-UD121X serija kombinira 2 u 1 - ovo je perilica i sušilica. Po veličini je, naravno, veća od uobičajene (63x79x97), ali po pitanju "inteligencije" nadmašuje sva očekivanja.

Programi pranja su raznoliki: obično pranje, pranje parom, pranje dezinfekcijom, pranje bijelog rublja, jako zaprljano posteljina, sportska obuća. Regulator temperature, pare, ispiranje (1 do 5), dodavanje vode.

Za razliku od slične tehnologije, stroj za predenje može proizvesti 1200 o / min. Postoji nekoliko načina sušenja: osjetljivo sušenje, lako peglanje, snažno sušenje ili sušenje u vremenu (od 1 do 3 sata)

Produktivnost je vrlo visoka. U stanju je sušiti 7 kg rublja i oprati 12 kg . Profitabilnost na vrhu. Mašina sama odabire koliko vode treba uliti za pranje količine rublja koje se u nju napunilo. Djeluje vrlo tiho, a kad su vrata kupaonice zatvorena, ne možete to uopće čuti.

Ako u obitelji postoje djeca, tada je korisna funkcija - roditeljsko zaključavanje. Dijete više neće moći mijenjati program koji mu je majka odabrala i odredila iz svoje radoznalosti.

I posljednja. Na primjer, velike dimenzije stroja mogu se koristiti kao stol za presvlačenje ili postolje za pribor i kupaonsku opremu.

Daewoo DWD-UD121X serija s funkcijom rublja
Daewoo DWD-UD121X serija s funkcijom rublja
Daewoo DWD-UD121X serija s funkcijom rublja
Daewoo DWD-UD121X serija s funkcijom rublja Daewoo DWD-UD121X serija s funkcijom rublja Daewoo DWD-UD121X serija s funkcijom rubljaHome | Articles

December 8, 2022 02:06:15 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting