Cumpărarea unui televizor pentru utilizare în bucătărie

La monitoarele de 40 inch, cele mai avansate tehnologii de astăzi sunt LCD și plasma. Prețurile pentru afișajele fiecărei tehnologii sunt aproximativ aceleași. Ecranele pot fi comparate în ceea ce privește saturația culorilor, durabilitatea, contrastul, cerințele de tensiune etc.
1. Contrast
La monitoarele cu plasmă, afișarea zonelor întunecate și negre se realizează prin reducerea fluxului curent către anumite zone ale panoului. Această metodă produce o imagine cu contrast ridicat. Raportul de contrast al monitoarelor cu plasmă poate fi de până la 3000: 1.
Ecranele cu cristale lichide produc pete întunecate prin creșterea energiei furnizate unui pixel. Cele mai recente progrese tehnologice permit un raport de contrast de aproximativ 700: 1.
2. Saturația culorii
Monitoarele cu plasmă reproduc întreaga gamă de culori foarte clar. Saturația ridicată a afișajelor se realizează prin faptul că fiecare celulă a panoului conține componente roșii, verzi și albastre. Tehnologia cu plasmă oferă cea mai precisă reproducere a culorilor.
Ecranele cu cristale lichide utilizează tehnologia de polarizare a cristalelor și, datorită dimensiunii reduse a matricei de pixeli, se obține o claritate și o claritate foarte ridicate a imaginii. Dar sunt inferioare panourilor cu plasmă atunci când este necesar să se afișeze scene la o viteză mare de schimbare a imaginilor.
3. Durabilitate
Monitoarele LCD pot funcționa până la 75.000 de ore. De fapt, longevitatea afișajului cu cristale lichide determină durata de viață a lămpii datorită căreia se formează o imagine după transformarea luminii. Lampa, dacă nu funcționează, poate fi înlocuită.
Panoul cu plasmă creează o imagine prin intermediul unui impuls electric care afectează gazele rare (neon, xenon, argon). Nucleii de gaze se descompun în timp și aceștia afectează longevitatea afișajului, care este de aproximativ 30.000 de ore.
4. Epuizarea ecranului
Factor de luat în considerare atunci când alegeți un monitor. În acest sens, monitoarele LCD sunt superioare tehnologiei cu plasmă, deoarece practic nu se ard. Afișajele plasmatice, în anumite condiții, încep să se ardă după 15 minute.
5. Consumul de energie
Lampa fluorescentă a monitorului LCD consumă mai puțină energie decât electrozii celulelor panoului cu plasmă.
Astfel, după clarificarea condițiilor în care va fi utilizată tehnica, nu este dificil să se decidă asupra alegerii afișajului.
Iluminatul are o mare importanță în fiecare cameră. Aceasta creează o dispoziție specială, o atmosferă în cameră. Puteți găsi un candelabru sau o lampă potrivită atât într-un magazin obișnuit, cât și într-un magazin online. Care este avantajul unui magazin virtual? Aici puteți vedea o mulțime de opțiuni într-un timp scurt. Luați dimensiunea, culoarea, designul - orice doriți. Și, în același timp, îți vei economisi mult timp din mutarea fără rost dintr-un magazin în altul.

Cumpărarea unui televizor pentru utilizare în bucătărie
Cumpărarea unui televizor pentru utilizare în bucătărie
Cumpărarea unui televizor pentru utilizare în bucătărie
Cumpărarea unui televizor pentru utilizare în bucătărie Cumpărarea unui televizor pentru utilizare în bucătărie Cumpărarea unui televizor pentru utilizare în bucătărieHome | Articles

November 26, 2022 22:12:22 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting