Cumpărați televizoare Philips de ultimă generație cu LED

De ce același film arată atât de diferit în teatru și pe ecranul televizorului? Se pare că totul se află în raportul de aspect al ecranului televizorului, acest raport este de 4: 3, iar filmele sunt afișate pe ecran cu raportul de 16: 9, motiv pentru care atunci când filmele cu ecran lat sunt prezentate la televizor , o bară neagră rămâne deasupra și dedesubt. Primele încercări de a crea televizoare cu ecran lat au eșuat din cauza imperfecțiunii tubului catodic și doar odată cu dezvoltarea tehnologiilor cu LED-uri visul fanilor de film s-a împlinit.
Multe companii au început să experimenteze în acest domeniu. Apariția matricilor cu LED-uri ieftine a permis crearea de ecrane largi, dar acum formatul semnalului de televiziune nu se potrivea, iar dungi negre au apărut pe laterale. Televizoarele LED Philips au devenit o adevărată descoperire în acest domeniu. Inginerii Philips au propus utilizarea unui format cu o imagine cu înălțime constantă și acum dungile au dispărut de pe ecrane atunci când vizionați atât filme, cât și emisiuni TV.
Atunci când vizualizați orice conținut pe ecranul televizorului cu led Philips, nu există nicio senzație de incorectitate, imaginea este proporțional strălucitoare și contrastantă. Când vizionați televizorul, imaginea nu este întinsă, iar când vizionați filme, nu este decupată vertical. Totul pare extrem de natural, imaginea este clară și detaliată.
Designerii companiei au mers chiar mai departe și au întruchipat formatul modern 21: 9 utilizat în cinematografe în metal și plastic. Aceasta este a doua generație de televizoare cu led Philips și până în prezent nicio companie nu a lansat ceva similar pe piață. Toate cele mai revoluționare evoluții au fost aplicate pentru a crea acest miracol al ingineriei. De exemplu, iluminarea din spate a LED-ului a ecranului, modificându-se în funcție de imaginea afișată și de condițiile de iluminare din cameră, precum și utilizarea unui procesor cu o frecvență apropiată de computer vă permite să urmăriți imagini volumetrice, păstrând în același timp calitatea acestora.
Televizoarele LED Philips combină rigoarea designului și inovația soluțiilor tehnice utilizate în acestea și sunt capabile să ofere bucurie adevăratilor iubitori de film.

Cumpărați televizoare Philips de ultimă generație cu LED
Cumpărați televizoare Philips de ultimă generație cu LED
Cumpărați televizoare Philips de ultimă generație cu LED
Cumpărați televizoare Philips de ultimă generație cu LED Cumpărați televizoare Philips de ultimă generație cu LED Cumpărați televizoare Philips de ultimă generație cu LEDHome | Articles

December 5, 2022 04:26:40 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting