Cum se spală cu mașina și se menține forma

O jachetă de astăzi este o îmbrăcăminte accesibilă, confortabilă, ușoară, versatilă, care este o alternativă la tipurile clasice de îmbrăcăminte de iarnă din grupul superior. La fel ca blugii, jacheta de puf a fost folosită anterior exclusiv ca haine speciale de lucru. În zilele noastre, a intrat ferm în viața noastră ca un tip de îmbrăcăminte care este cotidian în sezonul rece.
La fel ca orice tip de îmbrăcăminte, jachetele din puf tind să se murdărească. Apare o întrebare logică cu privire la curățarea corectă a jachetei din puf de murdărie. De regulă, jacheta de puf este spălată în mașina de spălat. Există mai multe reguli pentru cum să spălați o jachetă de puf într-o mașină de spălat pentru a păstra cel mai bine aspectul și proprietățile de izolare termică ale produsului.
Înainte de a spăla o jachetă, trebuie să pregătiți produsul
- fixați toate fermoarele, butoanele sau butoanele;
- întoarceți jacheta în jos pe partea greșită.
Nu înmuiați o jachetă înainte de spălare.
Este necesar să spălați jacheta de puf la o temperatură de cel mult 30 de grade pe un ciclu de spălare delicat, folosind produse de curățat lichide speciale. Se recomandă clătirea jachetei de puf în modul de clătire delicată cu o schimbare de apă.
Ca urmare a spălării necorespunzătoare a produsului, se formează bulgări de puf, care sunt greu de descompus și distribuie masa rătăcită de puf după spălarea și uscarea produsului. În această privință, un număr de producători, în recomandările lor cu privire la modul de spălare a unei jachete de puf într-o mașină de spălat, indică faptul că jachetele de puf trebuie spălate împreună cu mingi de tenis. Bilele biciuiesc puful pe parcursul întregului ciclu de spălare, minimizând astfel formarea unor bucăți de puf greu de rupt. Învârtirea jachetei de puf în mașină trebuie efectuată la viteze mici, fără a scoate bilele. Uscarea produsului poate fi efectuată atât în ​​mașina de spălat, cât și în apropierea oricărei surse de căldură. Nu trebuie să uscați jacheta pe un prosop sau pe o pătură, deoarece întârzie circulația aerului, crescând timpul de uscare. Este necesar să scuturați jacheta de puf în timp ce uscați, ca și cum ați bate o pernă, pentru a distribui penele mai uniform.
Urmând aceste recomandări simple, vă puteți îngriji cu ușurință și pur și simplu de jacheta preferată pentru o lungă perioadă de timp, păstrându-i aspectul și proprietățile de izolare termică.

Cum se spală cu mașina și se menține forma
Cum se spală cu mașina și se menține forma
Cum se spală cu mașina și se menține forma
Cum se spală cu mașina și se menține forma Cum se spală cu mașina și se menține forma Cum se spală cu mașina și se menține formaHome | Articles

December 5, 2022 20:11:35 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting