Cum se alege un frigider pentru mașină

Dacă este nevoie de siguranța alimentelor în timpul deplasării, atunci puteți folosi un frigider sau congelator auto. Dacă vehiculul este în mișcare constantă, frigiderul poate fi alimentat din rețeaua de la bord. Fiecare frigider auto trebuie să fie extrem de durabil și trebuie să reziste la vibrații și șocuri. Familia americană standard are până la trei astfel de frigidere portabile. Într-o măsură mai mică, șoferii ruși au frigidere portabile. Îmbunătățirea bunăstării duce inevitabil la achiziționarea de lucruri atât de necesare în orice călătorie. Pentru depozitarea alimentelor congelate pentru o perioadă scurtă de timp, puteți ridica o pungă izotermă. Dacă aveți nevoie să păstrați vase lichide, puteți folosi recipiente cu termos. Toate pungile sunt realizate din materiale durabile. Frigiderul auto trebuie să aibă o unitate frigorifică. Acest lucru va permite depozitarea alimentelor mai mult decât de obicei. Frigiderul mașinii poate avea un loc separat sau încorporat în mașină. De exemplu, nișe situate între scaune sau cotiere pot fi utilizate pentru aceasta.
Frigiderele portabile pentru mașini au mai multe tipuri de răcire. Poate fi compresie, absorbție sau termoelectrică. Dacă frigiderul are o capacitate mică, se utilizează răcirea termoelectrică. Frigiderele sunt echipate cu răcire prin absorbție, al cărei volum este mai important. Frigiderele staționare sunt, în general, aplicabile numai frigiderelor staționare. Pentru un frigider auto, o astfel de răcire este rareori folosită.
Frigiderele cu compresie au cel mai mic consum de energie. Frigiderele cu absorbție au ceva mai multă valoare consumată de energie. Frigiderele termoelectrice au cel mai mare consum de energie. Cea mai economică opțiune pentru un frigider auto este un mini-frigider, care arată ca un cufăr. Partea superioară este echipată cu huse speciale. Laris sunt cei mai buni în a păstra frigul. Frigiderele termoelectrice câștigă temperatura cel mai lent. Cel mai bine este să refrigerezi atât mâncarea, cât și frigiderul înainte de călătorie. Frigiderul termoelectric poate avea un volum cuprins între 0,5 și 49 de litri.

Cum se alege un frigider pentru mașină
Cum se alege un frigider pentru mașină
Cum se alege un frigider pentru mașină
Cum se alege un frigider pentru mașină Cum se alege un frigider pentru mașină Cum se alege un frigider pentru mașinăHome | Articles

November 27, 2022 03:58:24 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting