Cum se alege un computer tabletă?

Computerele personale, laptopurile, telefoanele mobile - toate aceste dispozitive au avut un impact puternic cu aspectul lor, deoarece au schimbat pentru totdeauna ideea unei persoane despre tehnologia modernă și capacitățile acesteia. Dar toate acestea se estompează înainte de tabletele recent apărute, care au captivat în cele din urmă toate visele și gândurile iubitorilor de gadgeturi moderne. Până de curând, nu existau mai mult de câteva zeci de modele de tablete, în timp ce astăzi există mai mult de o mie de modele. Într-o astfel de varietate, nu este de mirare că un tehnician cu experiență, ca să nu mai vorbim de un simplu cumpărător, să se confunde. Deci, ce să căutați atunci când cumpărați o tabletă? Dacă doriți să știți acest lucru, atunci ar trebui să citiți acest articol!
Tabletele includ:
E-cărți, această tabletă câștigă un public din ce în ce mai mare. Avantajele unei cărți electronice sunt multe. Comparativ cu cărțile obișnuite, ocupă puțin spațiu, are o memorie foarte mare, iar multe cărți electronice au o funcție de player. Este foarte potrivit pentru persoanele care învață limbi străine. Acum să vorbim puțin despre caracteristicile tehnice. Mulți oameni cred că ecranul unei cărți electronice ar trebui să fie mare, dar acest lucru nu este în totalitate adevărat. Principalul lucru este o rezoluție bună a ecranului. Pentru o citire mai confortabilă, diagonala ar trebui să fie de 5,6 inci, iar rezoluția să fie de 320 * 460 pixeli. De asemenea, atunci când alegeți o carte electronică, acordați atenție acoperirii ecranului, aceasta trebuie să fie antireflexivă și să aibă un unghi de vizualizare bun. Când alegeți o carte, asigurați-vă că o țineți în mâini, porniți-o, vedeți dacă este convenabil să o citiți, consultați setările, dacă totul vi se potrivește. Nu urmăriți mărcile, ele umflă adesea prețul, acest lucru se aplică și magazinelor rusești. Prețurile variază între 1.800 și 15.000 de ruble.
Tableta computerului personal este una dintre varietățile de laptopuri cu ecran tactil, astfel de tablete au compatibilitate deplină cu computerele PC IBM și un sistem de operare complet. Majoritatea sistemelor Windows, Linux, Apple Mac OS X sunt utilizate ca sistem de operare. Este potrivit pentru persoanele care doresc întotdeauna să rămână în contact și să fie la curent cu evenimentele. Diagonala este de la 6 la 11,6 inci. Frecvența procesorului de la 1 GHz la 800 MHz, RAM de la 1 GB la 512 MB, memorie permanentă 4 GB - 64 GB, modemul 3G poate fi încorporat sau nu. Când cumpărați un computer personal pentru tabletă, asigurați-vă că vă familiarizați puțin cu el în magazin: susțineți-l în mâini, porniți-l, accesați setările.
O tabletă de internet combină calitățile unui laptop și a unui smartphone, acestea pot fi conectate constant la Internet prin sisteme 3G și Wi-Fi, este foarte convenabil să o folosiți pentru a vizualiza tot felul de site-uri web și pagini, ecranul tactil vă permite pentru a controla tableta cu o singură atingere a degetului. Diferența dintre o tabletă de internet și un tablet PC: în primul rând, acesta este costul, acesta variază de la 4500 la 15000 de ruble; în al doilea rând, internet wireless; în al treilea rând, funcționează foarte mult timp, fără reîncărcare; nu este susceptibil la atacurile hackerilor.
Cum să alegi o tabletă?
Există 2 tipuri de tehnologii de ecran: rezistive și capacitive.
Un afișaj rezistiv este un ecran care constă dintr-un panou cu cristale lichide. Deasupra acestuia, două plăci transparente sunt suprapuse, este separată de un dielectric între ele. Avantajele unui astfel de ecran sunt: ​​cost redus în comparație cu alte materiale, sensibilitate ridicată a ecranului și capacitatea de a controla ecranul cu orice obiect.
Dezavantaje ale tehnologiei: transmisie insuficientă a luminii, în urma căreia va trebui să utilizați iluminare de fundal suplimentară; astfel de ecrane se uzează rapid.
Afișaj capacitiv - ecran tactil, panou de sticlă pe care se aplică un material rezistiv într-un strat subțire. La colțurile panoului, sunt instalați electrozi care furnizează o tensiune alternativă de joasă tensiune stratului conductiv.
Dezavantajul unui astfel de ecran este că va trebui să cumpărați un stylus special pentru acesta.
Acordați o atenție deosebită producătorilor chinezi, aceștia au modele foarte bune și de înaltă calitate, deși au un mic dezavantaj. În multe modele, tasta de sunet se scufundă, uneori sunetul în sine eșuează, dar dacă ascultați prin căști, puteți auzi totul bine, în ceea ce privește calitatea imaginii, este pur și simplu excelent. Și încă un mic truc al „ chinezilor ”, pentru a înțelege instrucțiunile, va trebui să studiați internetul, deoarece instrucțiunile atașate nu conțin un cuvânt în limba rusă.
Și încă un sfat, înainte de a cumpăra o tabletă, treceți prin mai multe magazine, discutați cu vânzătorii, lăsați-i să vă explice totul în detaliu, să vă spună și să vă arate. Și cel mai important, faceți o plimbare pe Internet, aici nu puteți găsi doar toate informațiile care vă interesează (cu recenzii atât pozitive, cât și negative), ci și achiziționați o tabletă la un preț mai mic. Bucurați-vă de cumpărături.

Cum se alege un computer tabletă?
Cum se alege un computer tabletă?
Cum se alege un computer tabletă?
Cum se alege un computer tabletă? Cum se alege un computer tabletă? Cum se alege un computer tabletă?Home | Articles

November 26, 2022 21:03:32 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting