Cum se alege o cameră video?

O cameră video este un lucru util. Și bine, foarte plăcut. La urma urmei, la fotografiere, toate emoțiile și evenimentele sunt păstrate. Înregistrarea video este cu adevărat un „ viu “ de memorie.
Multe camere digitale sunt echipate cu o funcție de înregistrare video, dar nimeni nu va nega faptul că nivelul de înregistrare video dintr-o cameră video este încă mult mai mare.
Nu este atât de ușor să alegeți o cameră video bună, deoarece această tehnică are într-adevăr o mulțime de caracteristici și capacități suplimentare. Deci, ia în considerare parametrii de bază pentru alegerea unei camere video.
Format înregistrare cameră video
Camerele video sunt capabile să înregistreze în formate digitale, cum ar fi Digital 8, mini DV, micro MV, DVD, Mpeg 4. Camerele care funcționează în primele trei formate utilizează în continuare înregistrarea pe bandă, dar în calitate digitală.
Camerele video cu formatul de înregistrare Digital 8 sunt alese de cei care încă mai au înregistrări în format analog Hi 8. Aceste camere video permit nu numai vizualizarea videoclipurilor în format Hi 8, ci și digitalizarea în Digital 8. Înregistrarea atât în ​​Hi 8, cât și în în Digital 8 merge pe film de 8 mm, dar numai în al doilea caz în calitate digitală și cu sunet stereo. Prețul camerelor video care înregistrează în Digital 8 este destul de mic. Dar dacă alegeți prima cameră video și una ieftină, atunci este mai bine să acordați atenție formatului mini DV.
Camerele mini DV sunt mai mici și mai ușoare, deoarece utilizează o casetă mai mică (bandă de 6,35 mm) decât Digital 8. Dar au un sunet stereo și video digital ceva mai bun. Aceste camere video și casete pentru ele sunt produse de mulți producători cunoscuți (Sony, JVC, Panasonic, Samsung), deci nu ar trebui să apară probleme cu consumabilele.
Camerele video DVD înregistrează direct pe discuri DVD-R / RW. Principalul avantaj este că videoclipul înregistrat poate fi vizionat imediat pe un DVD-player, cu ușurință înapoi în punctul dorit. Dar dimensiunea camerei DVD în sine este dictată de dimensiunea discului, deci nu poate fi suficient de compactă.
Dintre camerele video moderne, puteți alege înregistrarea respectivă în format Mpeg 4.
Exemplu de tabel
Observarea procesului de filmare, alegerea unghiului necesar și a diverselor setări - pentru toate acestea, se folosește un vizor, optic sau oglindă.
Valorile obiectivului
Înregistrați videoclipuri în format H.264 Înregistrați videoclipuri în format H.264
Înregistrare video cu amănuntul Full HD Înregistrare video cu amănuntul Full HD
Înregistrare video în format XF, Super fine, Fine Înregistrare video în format XF, Super fine, Fine
Reglarea manuală a vitrinei Reglarea manuală a vitrinei
Reglarea automată a vitrinei Reglarea automată a vitrinei
Vizualizare listă cu marcatori
F 1.8
Zoom optic 15x
Zoom digital 180x
Diametrul filtrului 46 mm
Distanța focală 46,3 - 694,5 mm
Vizorul poate fi și alb-negru sau color.

Cum se alege o cameră video?
Cum se alege o cameră video?
Cum se alege o cameră video?
Cum se alege o cameră video? Cum se alege o cameră video? Cum se alege o cameră video?Home | Articles

December 8, 2022 01:47:44 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting