Cum se alege aspiratorul de spălat potrivit cu aquafilter

Un aspirator de spălat cu aquafilter aparține aspiratoarelor uscate și oferă, de asemenea, o curățare de înaltă calitate (inclusiv aer). Utilizată în aceste aspiratoare, tehnologia de purificare a aerului ajută la reducerea emisiilor de praf cu până la 0,001%, ceea ce reprezintă o cifră incredibil de mare. Un aspirator de spălare cu un filtru acvatic nu numai că va curăța spațiile, ci și va purifica și umezi aerul, care are un efect benefic asupra mediului în cameră. Puterea de aspirație într-un astfel de aspirator este constantă pe toată durata curățării, dar în aspiratoarele uscate cu saci de praf, puterea de aspirație scade pe măsură ce sacul se umple. Alegerea unui aspirator de spălat este o măsură la fel de responsabilă ca repararea mașinilor de spălat Indesit, Ariston.
La aspiratoarele cu filtru acvatic, este prevăzută o astfel de metodă de curățare: particulele de resturi și praf sunt aspirate în corpul aspiratorului și apoi trec prin apă, care este, de asemenea, acolo. Toate resturile grele se scufundă imediat, se așează la fund. Cu toate acestea, praful ușor rămâne uscat. Un separator situat deasupra apei ajută la scăparea de astfel de praf. Separatorul este un cilindru gol a cărui suprafață laterală este formată din plăci longitudinale special formate. Rotindu-se cu o viteză extraordinară, creează un vârtej aer-apă deasupra suprafeței apei, datorită căruia picăturile de apă umezesc particulele de praf, sporii, polenul etc. Datorită frecvenței ridicate de rotație a separatorului, precum și datorită designului specific al lamelor, suspensia de noroi și apă se instalează treptat în apă. Aerul astfel purificat de murdărie și apă este aspirat în separator și apoi suflat din aspirator. Este demn de remarcat faptul că, în unele aspiratoare de spălat cu un aquafilter, filtrele HEPA sunt utilizate pentru purificarea suplimentară a aerului.
Aspiratoarele cu filtru acvatic, pe lângă curățarea chimică, permit și curățarea umedă a suprafețelor verticale și orizontale (lână și netedă), inclusiv gresie, parchet, covoare, linoleum, mobilier tapițat, interior auto și saltele. Aceste aspiratoare de spălare colectează lichidul, îndepărtează murdăria, spală geamurile și se ocupă de blocajele din țevi.

Cum se alege aspiratorul de spălat potrivit cu aquafilter
Cum se alege aspiratorul de spălat potrivit cu aquafilter
Cum se alege aspiratorul de spălat potrivit cu aquafilter
Cum se alege aspiratorul de spălat potrivit cu aquafilter Cum se alege aspiratorul de spălat potrivit cu aquafilter Cum se alege aspiratorul de spălat potrivit cu aquafilterHome | Articles

December 5, 2022 03:47:26 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting