Cum să cumpărați mașinile de spălat scăzute potrivite

În orașele moderne, există o mașină de spălat în aproape fiecare apartament, cum să alegeți mașina de spălat potrivită?
1. Este necesar să se determine locul de instalare al mașinii de spălat, din păcate, nu toate au o baie spațioasă, altfel nu a trebuit să alegeți o mașină de spălat largă sau îngustă, înaltă sau joasă. Dacă nu există suficient spațiu în baie și alegerea cade pe coridor sau bucătărie, atunci ar trebui să luați în considerare mai întâi scurgerea apei. Un furtun mare pe hol nu pare plăcut din punct de vedere estetic. Apropo, pe unele mașini, conductele de scurgere a apei sunt laterale, ceea ce poate face posibilă mutarea mașinii de spălat aproape de perete.
2. Tipul de încărcare este legat de locația mașinii de spălat: verticală și frontală.
Avantajele unei mașini de încărcare de sus sunt lățimea mică și nu este nevoie de spațiu pentru a deschide trapa. Dar: cost ridicat, puțină alegere. Totuși, mașinile de spălat cu încărcare frontală au și avantajele lor: înălțime redusă (mașinile de spălat reduse pot fi încorporate în masă), un tambur spațios și capacitatea de a fi utilizate ca raft.
1. Un nume mare nu este principalul lucru. Cu cât este mai scumpă o mașină de spălat, cu atât este mai dificil să găsești piese care să o repare.
2. Nivelul de zgomot este unul dintre principalii factori. Mașinile de spălat scumpe sunt mai silențioase, dar nimeni nu vrea să plătească în exces, astfel încât este mai ușor să închideți ușile în locul în care este instalată mașina.
3. Prezența uscării. Desigur, rufele care sunt uscate cu o mașină de spălat servesc mai puțin decât cele care se usucă agățate. Uscătorul de rufe facilitează călcarea rufelor și nu este nevoie de spațiu pentru a spânzura rufele.
4. Programe. Fiecare mașină de spălat are propriul grup de programe corespunzător tipului de țesătură. În plus, pot fi furnizate funcții suplimentare, iar alegerea lor este individuală pentru fiecare.
5. Rotiți. Există șapte clase de eficiență de centrifugare de la A la G. Cea mai bună performanță pentru mașinile din clasele A și B, de fapt, acestea sunt o caracteristică a vitezei de rotație a tamburului.
6. Volumul tamburului. Poate varia de la trei la șapte kilograme de lenjerie intimă. Cu cât este mai mare capacitatea, cu atât trebuie să porniți mașina de spălat mai puțin și cu atât vă va dura mai mult, nu uitați că o astfel de mașină nu este mică și îngustă, ci largă și destul de mare.
7. Panoul de control. Un panou convenabil vă va permite să nu priviți nici măcar instrucțiunile. Poate fi echipat cu un cronometru, dar aceste mașini sunt mai scumpe. Touchpad-urile arată foarte frumos.

Cum să cumpărați mașinile de spălat scăzute potrivite
Cum să cumpărați mașinile de spălat scăzute potrivite
Cum să cumpărați mașinile de spălat scăzute potrivite
Cum să cumpărați mașinile de spălat scăzute potrivite Cum să cumpărați mașinile de spălat scăzute potrivite Cum să cumpărați mașinile de spălat scăzute potriviteHome | Articles

November 28, 2022 03:50:05 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting