Cum să alegeți o mașină de spălat?

Sortimentul de aparate electrocasnice moderne este atât de larg încât, atunci când veniți la magazin, este dificil să înțelegeți cum să alegeți o mașină de spălat, astfel încât să poată servi mult timp, este ieftin, astfel încât nu este nevoie să o reparați. la fiecare două luni. Vertical și frontal, îngust și lat, cu comenzi mecanice convenționale sau electronice?
Toate mașinile de spălat sunt împărțite în două clase: orizontală și verticală. Avantajele celor verticale sunt, de regulă, că sunt mai înguste, ocupă mai puțin spațiu, nu este necesar spațiu în fața dispozitivului pentru a încărca rufele, capacitatea medie a acestor mașini este de până la 5 kg de articole uscate. Aparatele orizontale au o capacitate mare în comparație cu cele verticale, ceea ce vă permite să începeți spălarea mult mai rar, în plus, aceste aparate pot fi construite sub blat, mulți oameni instalează astfel de mașini în bucătărie dacă instalează căzi acrilice în baie.
Uscare încorporată - principiu de funcționare
Unii clienți sunt atrași de mașina de spălat-uscat. Principiul de uscare este foarte simplu - există un element de încălzire suplimentar care încălzește aerul. Există două metode de uscare a rufelor în automatele: mai întâi, cronometrul pornește pentru o anumită perioadă de timp, apoi se oprește și puteți prelua articolele uscate. Această metodă este proastă prin faptul că rufele pot fi atât uscate cât și prea uscate. Anterior, toate modelele cu capacitatea de a usca lucrurile erau cu încărcare orizontală, acum o mașină de spălat cu uscător îngust se întâlnește din ce în ce mai des.
În mașinile de spălat mai avansate, există un dispozitiv care analizează conținutul de umiditate al obiectelor din rezervor, când se atinge un anumit grad de uscăciune, procesul se oprește. „ Inteligent “ de spălare. un uscător de rufe are dezavantajele sale, poate usca doar jumătate din articolele umede. Adică, dacă sarcina maximă a mașinii de spălat este de 5 kg, atunci nu mai mult de 2,5 kg la un moment dat pot fi uscate în ea, ceea ce prezintă anumite inconveniente, deoarece după terminarea spălării este necesar să scoateți jumătate din articole și uscați spălatul în doi pași.
Uscare - bună sau rea pentru o mașină de spălat?
Există un stereotip că o mașină de spălat cu uscător nu este la fel de fiabilă ca una convențională. E chiar asa? Pentru a afla adevărul, experții au apelat la o serie de servicii pentru întreținerea aparatelor de uz casnic, unde meșterii au explicat principalul motiv al defectării mașinilor de spălat cu uscătoare. După cum sa dovedit, aparatele electrocasnice s-au defectat, în principal din cauza supraîncărcărilor, deoarece majoritatea proprietarilor, fie au uitat, fie au leneș, au scos jumătate din hainele umede după spălare. Mașinile de spălat, care funcționează în modul de uscare, au fost supraîncărcate, din cauza cărora nu au funcționat. Dacă utilizați echipamentul în conformitate cu recomandările producătorilor, astfel de probleme nu vor apărea.

Cum să alegeți o mașină de spălat?
Cum să alegeți o mașină de spălat?
Cum să alegeți o mașină de spălat?
Cum să alegeți o mașină de spălat? Cum să alegeți o mașină de spălat? Cum să alegeți o mașină de spălat?Home | Articles

November 26, 2022 20:59:58 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting