Cum să alegeți frigiderele colorate potrivite pentru bucătăria dvs.

Calitatea reală a consumatorului a frigiderului, împreună cu ușurința în utilizare, caracteristicile tehnice și economice, sunt culoarea și designul său. Anterior, designul frigiderului era determinat de forma mânerului și marca comercială a companiei producătoare cu aceeași culoare albă. Astăzi, cele mai diverse modele de execuție și culoare sunt prezentate pentru diferite stiluri de echipamente de bucătărie și pentru fiecare gust.
Cea mai comună culoare a frigiderului dintre modelele vândute este albul în diferite nuanțe. Principalul motiv pentru aceasta a fost igiena și cea mai optimă compatibilitate cu diverse interioare de bucătărie. Tonurile calde de alb tind să aibă o nuanță gălbuie de intensitate variabilă, în timp ce tonurile reci au o nuanță albăstruie.
Producătorul oferă astăzi o gamă largă de frigidere albe cu un model. Sunt populare modelele de frigidere LG cu un model marmorat, un model în relief care imită lemnul, pielea și țesăturile. Modelele câștigă popularitate, a căror acoperire vă permite să scrieți și să desenați pe ele cu markere colorate speciale. Inscripțiile sunt îndepărtate cu o cârpă uscată fără a lăsa urme.
Pentru producătorii de frigidere, culoarea albă a modelului este cea mai dificil de fabricat. Spre deosebire de omologii colorati, cele mai mici defecte de pe suprafata produsului sunt vizibile aici. Vopsirea în alb în diferite nuanțe se poate face pe aceeași linie de echipament de vopsire. Trecerea de la smalț colorat la smalț alb cu o singură linie de vopsire va necesita o spălare aprofundată a conductelor și a tuturor echipamentelor de vopsire, ceea ce va crește semnificativ costurile de producție.
Ponderea vânzărilor de frigidere albe printre alte modele este predominantă, dar în rândul anumitor grupuri de cumpărători, cererea de frigidere colorate ia amploare. În ciuda capacităților tehnice ale industriei de a produce modele de orice culoare, principalul factor limitativ, în plus față de costurile de producție, este în continuare cererea limitată de modele de culori în rândul unei game largi de consumatori.
Pe piața rusă, o singură companie a oferit până la 12 culori de frigidere. Colegii străini oferă, de regulă, până la 5 tipuri de culori, ajustând gama în funcție de modificările cererii. Majoritatea firmelor aderă la producția în serie a doar frigiderelor albe.
Primele modele domestice au fost realizate în loturi mici; pentru vopsirea lor au fost folosite emailuri pentru automobile. Foarte des, alegerea culorii frigiderului de către cumpărător a determinat culoarea mașinii sale. Modelele roșii, galbene, maronii, verzi erau tipice anilor 90. Până în prezent, moda s-a așezat pe nuanțe mai pastelate de gri, argintiu, bej și auriu.
Bucătăriile din diferite stiluri sugerează diferite culori ale frigiderului. Deci, pentru o bucătărie Art Nouveau, sunt preferate roșu, albastru, gri închis. Frigiderele de culoare metalică, inox și aluminiu sunt solicitate. Sunt cunoscute frigiderele cameleon care își schimbă culoarea în funcție de iluminat și de locația sursei de lumină.

Cum să alegeți frigiderele colorate potrivite pentru bucătăria dvs.
Cum să alegeți frigiderele colorate potrivite pentru bucătăria dvs.
Cum să alegeți frigiderele colorate potrivite pentru bucătăria dvs.
Cum să alegeți frigiderele colorate potrivite pentru bucătăria dvs. Cum să alegeți frigiderele colorate potrivite pentru bucătăria dvs. Cum să alegeți frigiderele colorate potrivite pentru bucătăria dvs.Home | Articles

December 2, 2022 01:27:31 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting