Cum diferă frigiderele americane de modelele europene

Frigiderele americane sunt un frigider în care camerele obișnuite (frigider și congelator) sunt amplasate una lângă alta, în acest caz, aceste frigidere sunt mai generale, au două uși la dreapta și la stânga una față de alta. Frigiderele americane sunt, de asemenea, echipate cu sistemul NoFrost (acest sistem evită acumularea de gheață pe pereți într-un frigider convențional, acumularea de îngheț pe alimente și exclude posibilitatea congelării alimentelor între ele). Și, dacă se dorește, un mini-bar poate fi încorporat în aceste frigidere, ceea ce este convenabil, deoarece este echipat cu o ușă articulată specială și, pentru a lua băuturi sau alimente din acesta, nu este deloc necesar să deschideți frigiderul. Pot fi încorporate și lămpi suplimentare, pentru o mai bună iluminare a spațiului din interior.
Avantajele acestui tip de frigider sunt ușurința în utilizare, designul elegant, economia de energie, nu este nevoie să îl dezghețați, precum și diverse caracteristici suplimentare. Multe modele de frigider sunt fabricate din oțel inoxidabil, ceea ce face posibilă păstrarea aspectului său „ comercializabil ” mult mai mult decât de obicei. Frigiderul american este foarte spațios, volumul său minim este de 400 de litri. O caracteristică remarcabilă a acestui frigider este capacitatea de a regla temperatura de răcire într-una dintre camere și, dacă modelul frigiderului își asumă un loc separat în ușile de răcire a băuturilor, puteți regla temperatura acolo, mai mică decât în ​​frigider.
Unele frigidere americane au un cub de gheață sau un sistem de cuburi de gheață pentru răcirea băuturilor. Este important ca atunci când ușa este deschisă sau nu este bine închisă, frigiderul vă indică să o închideți, aceasta este o funcție foarte convenabilă care ajută la evitarea intrării aerului cald în frigider și încălzirea acestuia. Și unele modele sunt echipate cu funcția de reglare a înălțimii rafturilor, astfel încât frigiderul să poată potrivi diverse băuturi îmbuteliate sau recipiente generale pentru alimente.

Cum diferă frigiderele americane de modelele europene
Cum diferă frigiderele americane de modelele europene
Cum diferă frigiderele americane de modelele europene
Cum diferă frigiderele americane de modelele europene Cum diferă frigiderele americane de modelele europene Cum diferă frigiderele americane de modelele europeneHome | Articles

December 6, 2022 16:56:52 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting