Culori model iPod Nano

IPod nano din a 6-a generație are diferențe semnificative față de alte generații. Controlul mecanic, care a fost efectuat folosind Click Wheel, este absent, dar a apărut un ecran tactil care acceptă multitouch. Cu toate acestea, lipsa unui inel a însemnat că multe funcții utile ale playerului iPod nano pur și simplu au dispărut.
Apple iPod nano 6G are o capacitate de memorie destul de mare de 8/16 GB. Acesta acceptă următoarele formate: MP3, AAC, Apple Lossless (audio), JPEG (foto). Afișajul playerului iPod nano este de 1,54 inci, rezoluția este de 240 pe 240 pixeli. Dimensiune - 41 * 38 * 9 mm, greutate - 21 grame.
Setul playerului include o cutie de plastic transparentă, căști, un fir, astfel încât playerul să poată fi conectat la un computer, un autocolant cu sigla producătorului Apple.
Forma playerului iPod nano este pătrată, dimensiunile sunt compacte, corpul este metalic. Cu toate acestea, dezavantajul fără îndoială al jucătorului este că schema de culori a devenit mai estompată în comparație cu modelele anterioare.
Împreună cu ecranul tactil, puteți controla playerul folosind tastele de volum și butonul de pornire / oprire a ecranului.
Diferența dintre playerele iPod nano este că, în locul ieșirii USB standard, are un conector proprietar.
Interfața playerului este un hibrid al interfeței iOS și a modelelor anterioare de iPod. 14 pictograme de pe patru desktopuri reprezintă funcțiile jucătorului. Pictogramele pot fi plasate într-un mod convenabil pentru proprietar. Dezavantajul noului model este că viteza și precizia deplasării prin listele de lucru sunt mult mai mici decât cele ale modelelor mai vechi. Plusul este că controlul volumului este mai convenabil, deoarece a devenit „ orb ”, dar acest plus există noi dezavantaje - este imposibil să controlați orbește redarea, ceea ce este foarte incomod, deoarece playerul iPod nano 6G este prezentat de creatorii la fel de excelenți și cea mai bună soluție pentru alergători și alți sportivi. De asemenea, un mare dezavantaj al modelului este că playerul nu produce fișiere video.
Dacă ne întoarcem la plusuri, atunci acesta este, fără îndoială, radio FM. Calitate bună de recepție, un număr mare de posturi pot fi adăugate la lista posturilor preferate, modul „ pauză live ”, în care jucătorul poate memora 15 minute de difuzare, distinge acest model de altele.
Durata de viață a bateriei iPod nano 6G este de 24 de ore, dar în practică funcționează aproximativ 30 de ore, ceea ce reprezintă un plus foarte mare al modelului.
Astfel, avantajele Apple iPod nano 6G sunt următoarele:
- greutate redusă și dimensiuni compacte
- șnur pentru îmbrăcarea jucătorului pe haine
- receptor radio excelent
- jucătorul poate fi folosit ca un ceas,
iar dezavantajele sunt:
- ecran mic și calitatea sa discutabilă
- interfața nu este ușor de utilizat
- este imposibil să controlezi jucătorul „ orbește ”
- nu acceptă video
- dacă nu există accesorii externe, atunci reportofonul este inutil
- volumul maxim este mic.

Culori model iPod Nano
Culori model iPod Nano
Culori model iPod Nano
Culori model iPod Nano Culori model iPod Nano Culori model iPod NanoHome | Articles

December 3, 2022 08:09:27 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting