Consumul de energie al frigiderului

Eficiența Ergo este unul dintre principalii parametri la care ar trebui să acordați o atenție deosebită atunci când alegeți un frigider. Dacă, de exemplu, comparăm aparatele de uz casnic pentru uz casnic, atunci cea mai mare parte a consumului de energie electrică revine acestui asistent casnic. Prin urmare, dacă viitorii proprietari ai frigiderului se gândesc la costurile viitoare, este necesar să alegeți un model mai economic. Consumul de energie al unui frigider poate varia de la A la G. Cel mai mic consum de energie este în A. Cel mai mare consum de energie din frigiderele din clasa G. Pentru a determina clasa energetică, trebuie să cunoașteți 95 / 75 ES și 92/2 ES. În același timp, definiția dispozitivelor cărora le poate aparține un astfel de frigider. De asemenea, este necesar să se determine volumul util atât al camerelor frigorifice, cât și al celor de congelare. După aceea, este necesar să se determine valoarea nominală a consumului de energie pentru un anumit tip de frigider.
În același timp, este necesar să se ia în considerare standardele de consum de energie pentru această categorie. Valoarea nominală trebuie luată ca 100%. După aceea, este necesar să se determine cât de multă energie electrică este consumată de fapt de frigider pentru muncă. Clasa „ A ” corespunde unui indicator cu o valoare mai mică de 55%. 75% corespunde clasei „ B ”. 75% -90% aparține clasei energetice „ C ”. 90-100% - "D". 100% -110% corespunde clasei " E ". 110-125% vorbesc despre clasa „F”. Toți indicatorii care depășesc 125% corespund cu G.
Dar, datorită faptului că apar tot mai multe tehnologii noi, este posibil ca clasificarea internațională să fie completată cu încă un indicator. Aceasta va fi clasa „Super A”. Acest tip de frigider există deja. Consumul lor de energie este mult mai scăzut din clasa " A ", care există astăzi. După cum puteți vedea, în realitate se poate întâmpla ca frigiderul să consume mult mai puțină energie electrică decât este indicat în valoarea nominală. Acest lucru poate fi realizat cu compresoare de înaltă calitate, izolație de cea mai bună calitate și alte corpuri de iluminat rentabile.
Fiecare frigider este echipat cu propriul său autocolant, care spune despre ergonomia sa. Consumul teoretic de energie este de asemenea indicat aici, precum și volumele utile ale camerelor frigiderului. Producătorul poate indica în mod independent gradul de zgomot pentru modelul său.

Consumul de energie al frigiderului
Consumul de energie al frigiderului
Consumul de energie al frigiderului
Consumul de energie al frigiderului Consumul de energie al frigiderului Consumul de energie al frigideruluiHome | Articles

November 27, 2022 04:42:09 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting