Consumator și congelator

Documentația care însoțește congelatorul ar trebui să descrie toate caracteristicile congelatorului. În special, este în mod specific volumul util. Dar unii vânzători ascund în mod deliberat figura volumului util al congelatorului. Dar unele congelatoare au capacitatea nu numai de a îngheța alimentele, ci și de a îngheța pereții congelatorului. Cifra poate varia cu zeci de litri. Dacă clasa economică a congelatorului este suficient de mare, atunci pereții săi vor avea o grosime suficient de mare. În același timp, volumul util al unui astfel de congelator este redus. Capacitatea de congelare a alimentelor indică capacitatea acestui congelator de a îngheța alimentele la adâncimea maximă timp de 24 de ore. Acest lucru ia în considerare temperatura congelatorului de -18 grade. La fiecare 10 litri de volum utilizabil poate îngheța un kilogram de alimente pe zi. Rata de îngheț poate fi crescută datorită prezenței acumulatorilor de frig. Sunt brichete sau pungi care conțin o soluție salină. Coșurile din plasă de sârmă facilitează, de asemenea, înghețarea rapidă. Pereții perforați din congelator permit aerului să circule fără restricții.
Siguranța depozitării alimentelor depinde de calitățile de izolare termică ale fiecărui congelator. Acumulatorul de frig joacă, de asemenea, un rol. Dacă pereții congelatorului sunt destul de groși, acest lucru va avea un efect pozitiv asupra consumului de energie. Modelele ultra-economice de congelatoare au izolație termică egală cu 120 mm. Clasa de eficiență economică a congelatorului are, de asemenea, șapte indicatori, de la A la G. Dar, datorită faptului că tehnologia producției de congelatoare se îmbunătățește constant, există în prezent congelatoare a căror clasă economică are un indicator A + sau A + +.
Consumul de energie al unui astfel de congelator este jumătate din cel al clasei G. În mod firesc, aceste caracteristici afectează prețul frigiderului. În realitate, mulți factori afectează consumul de energie. Acestea includ: temperatura exterioară, etanșarea ușii, utilizarea congelării, cât de des este deschisă ușa congelatorului și încărcarea compartimentului congelatorului cu o varietate de alimente. Dacă ușa congelatorului se deschide constant, atunci, în consecință, consumul de energie va crește.

Consumator și congelator
Consumator și congelator
Consumator și congelator
Consumator și congelator Consumator și congelator Consumator și congelatorHome | Articles

November 29, 2022 13:38:49 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting