Congelator frigider

Congelatorul poate fi echipat cu rafturi, compartimente și sertare. Dacă congelatorul este conceput pentru a depozita o cantitate mare de alimente, atunci sertarele ar trebui preferate. Acest lucru se datorează faptului că este necesar să se utilizeze mai repede acele produse care sunt stocate mai mult timp. Și pentru aceasta, cutia va fi mai convenabilă. Cutia poate fi rețea, precum și închisă. Circulație mai bună a aerului cu sertare de sârmă. Dar legumele și fructele mici congelate sunt mult mai susceptibile de a cădea prin cutii de zăbrele. Este foarte bine atunci când una dintre cutiile disponibile este suficient de mare. Apoi, produsele nestandardizate (tort) se pot potrivi în el. Compartimentele congelatorului pot fi echipate cu calendare speciale. Acestea trebuie să fie marcate cu data înghețului.
Compartimentul pentru congelator poate fi echipat cu un articol destul de util - o tavă pentru congelator. Tăvile de gheață sunt așezate pe tavă, precum și acumulatorii de frig. Pe aceeași tavă, este foarte ușor să congelați obiecte mici (găluște, fructe de pădure), care sunt apoi turnate într-un recipient special pregătit. Acest proces de îngheț este mai eficient decât oricare altul.
Frigiderele separate sunt echipate cu o zonă de prospețime. Produsele care pier rapid își păstrează prospețimea mult timp. Temperatura acestei zone variază de la 0 la +2 grade. La această temperatură, bacteriile se înmulțesc foarte lent. Este foarte convenabil să depozitați în această zonă acele produse care nu trebuie congelate pentru o perioadă scurtă de timp (carne) sau legume și fructe. Cel mai bine este dacă zona de prospețime se află în compartimentul frigiderului. Dar există „ zone proaspete ” care sunt împărțite în zone umede și uscate.
Multe frigidere moderne sunt echipate cu capacitatea de a reapenda ușa. Când există probleme cu amplasarea frigiderului, această opțiune poate fi utilă. Dacă camera pentru cazare este destul de mică, atunci este imperativ să se prevadă această posibilitate. Cel mai convenabil mod de a muta frigiderul într-o cameră este să ai roți speciale. Frigiderul în sine stă vertical pe picioare. Dacă este necesar să-l mutați, atunci trebuie doar înclinat înapoi. În acest caz, nu este nevoie să-l transportați, dar îl puteți rula.

Congelator frigider
Congelator frigider
Congelator frigider
Congelator frigider Congelator frigider Congelator frigiderHome | Articles

November 28, 2022 04:19:31 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting