Compresor pentru frigidere și frigidere

Dacă vorbim despre achiziționarea unui frigider mediu sau mare, atunci ei se gândesc imediat la numărul de compresoare din acesta. În ceea ce privește frigiderul mic, un compresor face o treabă excelentă din toată munca încredințată acestuia. A avea două compresoare într-un frigider înseamnă că frigiderul este echipat cu două sisteme de refrigerare independente. Unul dintre aceste sisteme este conceput pentru a opera compartimentul frigiderului, iar celălalt este conceput pentru congelator. Întreaga sarcină de lucru este distribuită pe două sisteme. Un frigider cu două compresoare are o serie de avantaje:
1. Acest frigider are o durată de viață mai mare. Acest lucru se datorează faptului că compresoarele funcționează numai pentru camerele pentru care sunt destinate și în momentul în care este necesar.
2. Performanța la rece a unui frigider cu două compresoare este mult mai mare.
3. Gestionarea celor două camere este mai ușoară. Utilizatorul poate regla independent temperatura în camere diferite. De asemenea, puteți porni fiecare dintre camere separat. Dar există astfel de frigidere cu un singur compresor care vă permit, de asemenea, să reglați regimul de temperatură în diferite camere.
Există părerea că un frigider echipat cu două compresoare este mult mai fiabil decât unul cu compresor. Dar această afirmație nu este adevărată. Frigiderul cu cea mai bună calitate este mai probabil să funcționeze mai sigur. Aceeași afirmație se aplică zgomotului și consumului de energie al frigiderului. Frigiderul este echipat cu agent frigorific. În acest moment, este, de asemenea, necesar să se acorde atenție la selectarea modelului adecvat. Frigiderele de producție modernă presupun două tipuri de agent frigorific. Cel mai frecvent agent frigorific este R134a. Dar există și utilizarea agentului frigorific R600a. Acești doi agenți frigorifici nu conțin clor.
Și se știe că clorul este unul dintre cei mai răi dușmani ai ozonului. Agentul frigorific nu poate fi interschimbabil. Dacă, de exemplu, frigiderul a fost conceput pentru a fi umplut cu agent frigorific R600a, atunci acest tip de agent frigorific poate fi utilizat exclusiv. Dacă comparăm toate tipurile disponibile de agent frigorific pentru un frigider, atunci se poate distinge R600a. Acest tip are un număr mare de avantaje. De asemenea, va oferi un consum de energie mai economic pentru frigider.

Compresor pentru frigidere și frigidere
Compresor pentru frigidere și frigidere
Compresor pentru frigidere și frigidere
Compresor pentru frigidere și frigidere Compresor pentru frigidere și frigidere Compresor pentru frigidere și frigidereHome | Articles

November 28, 2022 04:33:42 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting