Clima și dotările frigiderului

Orice frigider are propriile indicatoare la care funcționează normal. De exemplu, aceasta ar putea fi temperatura ambiantă. Acești parametri sunt incluși în determinarea clasei climatice a fiecărui frigider. Există mai multe tipuri de clase climatice:
1. Clasa N (normală). Presupune o temperatură ambiantă de +16 - + 32 grade.
2. Clasa SN (subnormală). Aici temperatura variază de la +10 la + 32 de grade.
3. Clasa ST (subtropicală). Temperatura ambiantă este de +18 la +38 grade.
4. Clasa T (tropicală). Temperatura poate varia de la +18 la + 43.
Cea mai mare parte a pieței noastre are frigidere care aparțin clasei climatice „ normale ” și „ subnormale ” (N sau SN). Dar, datorită faptului că perioada de vară este destul de fierbinte și are o temperatură mult mai mare de +32 grade, producătorii au început să se gândească la frigiderele cu mai multe clase. În prezent, produc frigidere din clasa N-ST sau SN-ST. Ca urmare, intervalul de temperatură al frigiderului are o semnificație extinsă.
Alegerea frigiderului trebuie însoțită de un studiu al clasei climatice. Toate condițiile interne de funcționare ale acestui frigider trebuie să corespundă exact performanței sale. De asemenea, orice frigider este echipat cu toate facilitățile necesare pentru o utilizare confortabilă. De exemplu, fiecare frigider are rafturi din plastic. Dar pot exista rafturi din metal sau sticlă. Cele mai confortabile rafturi sunt din sticlă. Sunt realizate din sticlă călită. Împreună cu durabilitatea lor incredibilă, sunt ușor de curățat și au o suprafață perfect plană. În plus, fiecare raft este prevăzut cu încuietori care vor împiedica căderea raftului în timpul scoaterii produsului.
Fiecare frigider oferă o mare varietate de opțiuni de plasare a raftului. Înălțimea rafturilor depinde în totalitate de dorințele proprietarului. Frigiderul este iluminat cu unul sau două becuri. Iluminatul ar trebui să fie amplasat la marginea frontală spre interior. Suporturile sunt disponibile pentru poziționarea convenabilă a sticlelor. Unele frigidere pot avea iluminare suplimentară. Cel mai adesea această ușă. Un bar de acasă poate fi tăiat în ușa compartimentului frigider. Poate exista chiar și aprovizionare cu apă rece și gheață. Pentru a face acest lucru, acestea sunt conectate special la alimentarea cu apă.

Clima și dotările frigiderului
Clima și dotările frigiderului
Clima și dotările frigiderului
Clima și dotările frigiderului Clima și dotările frigiderului Clima și dotările frigideruluiHome | Articles

November 29, 2022 12:26:42 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting