Cilat janë frigoriferët më të mirë për të blerë sot

Kur blini një frigorifer, duhet të kihet parasysh se ai jo vetëm që duhet të përmbushë siç duhet tiparet e tij funksionale, por gjithashtu të plotësojë kërkesat e një atmosfere të shëndetshme, domethënë të mos ndikojë në shëndetin e njerëzve.
Kur zgjidhni frigoriferët më të mirë, duhet t'i kushtoni vëmendje kostos së tyre. Si rezultat, pajisjet mund të ndahen në disa grupe çmimesh:
• Të lira. Ajo frigoriferë " Atlant ", " Saratov ", " Biryusa " Lipetsk Indesit dhe Stinol. Kllapa e tyre më e ulët është 150 dollarë dhe e sipërmja është 500 dollarë.
• Çmimi mesatar i pajisjeve. Përzgjedhja e frigoriferëve më të mirë në këtë varg çmimesh përfaqësohet nga pajisje me dy dhe tre dhoma, dizajn i shkëlqyeshëm dhe teknologji të reja. Ato janë më praktike.
• Modele të shtrenjta. Çmimi varion nga 1100 $ në 15000 $. Dallimi i tyre në madhësi, vëllim, dizajn dhe shumë " teprica " të tjera të këndshme .
Kur zgjedhni frigoriferët më të mirë, si rregull, madhësitë e tyre merren parasysh.
Modelet nga 50 në 125 cm (të vogla) zakonisht kanë një ndarje dhe një dhomë frigoriferike ose pa të. Pajisjet me madhësi të mesme nga 130 në 150 cm kanë 2 dyer (frigorifer dhe frigorifer), dhe vëllimi i këtyre modeleve varion nga 200 në 260 litra.
Përzgjedhja e frigoriferëve më të mirë të mesëm (150 - 185 cm) është ideale për ata që kërkojnë pajisje me dy ndarje që variojnë nga 260 në 350 litra. Vetë ngrirësi mund të vendoset si në pjesën e poshtme ashtu edhe në pjesën e sipërme.
Shumë vëmendje duhet t'i kushtohet rritjes së anëtarëve të familjes. Disa frigoriferë mund të jenë jo vetëm të lartë për ta, por edhe të thellë (nga 65 në 80 cm). Frigoriferët-dollapët krah për krah kanë ndarje me një frigorifer dhe frigorifer të vendosur pranë njëri-tjetrit. Kryesisht për shkak të kësaj, nuk rekomandohet blerja e tyre për kuzhina të vogla.
Modelet e frigoriferëve më të mirë kanë karakteristikat dhe përparësitë e tyre. Versionet me dy dhoma kanë një ose dy kompresorë. Modelet me dy kompresorë kanë një mënyrë funksionimi " pushimi ", domethënë është e mundur të fikni dhomën e frigoriferit pa ndonjë pasojë gjatë pushimeve të pronarit. Sidoqoftë, modelet e kompresorit të vetëm janë më të lira.
Frigoriferët më të mirë kanë një larmi sistemesh shkrirjeje: manual dhe automatik. Lloji i dytë ose mund të parandalojë formimin e një " kapaku dëbore " ose ta shkrijë atë gradualisht.
Disa modele kanë një zonë freskie - një ndarje e projektuar për ruajtjen e peshkut, mishit, shpezëve në temperaturë zero. Këtu mund të ruani ato produkte që sapo keni blerë, por nuk doni t'i ngrini ato fare.
Ngrirësit e pajisjeve më të mira duhet të kenë një diapazon të temperaturës prej minus 18 deri në minus 24 gradë. Ngrirësit kanë një aftësi ngrirjeje që varion nga 3.5 deri në 20 kg në ditë.
Jo vetëm dizajni i jashtëm dhe i brendshëm i modelit, por edhe klasa e konsumit të energjisë, luajnë një rol të rëndësishëm në zgjedhjen e pajisjeve. Një klasë ka konsumin më të ulët të energjisë. Klasat B dhe C konsiderohen ekonomike. Disa modele evropiane janë aq "të zgjuara " saqë janë në gjendje të përputhen me efikasitetin e energjisë.

Cilat janë frigoriferët më të mirë për të blerë sot
Cilat janë frigoriferët më të mirë për të blerë sot
Cilat janë frigoriferët më të mirë për të blerë sot
Cilat janë frigoriferët më të mirë për të blerë sot Cilat janë frigoriferët më të mirë për të blerë sot Cilat janë frigoriferët më të mirë për të blerë sotHome | Articles

December 2, 2022 02:23:53 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting