Cilat janë avantazhet e makinave larëse tejzanor

Për të folur për makinat larëse ultrasonike, do të ishte më mirë ta bëjmë me një shembull ilustrues, një nga modelet më të njohura të makinës, i cili kushton rreth 75 dollarë në treg. Pothuajse të gjithë punojnë në parimin e funksionimit të kësaj makinerie. Pjesa kryesore e pajisjes është një njësi e furnizimit me energji elektrike dhe, natyrisht, një lëshues i dridhjeve tejzanor, madhësia e të cilave është 5x7 cm dhe pesha totale e pajisjes është rreth 350 gram.
Parimi i larjes me një makinë të tillë tejzanor është mjaft i thjeshtë. Uji derdhet në enën e larjes, mundësisht e mjaftueshme që rrobat të notojnë, dhe të mos jenë në tog, atëherë pluhuri derdhet. Udhëzimet për pajisjen gjithashtu thonë se ia vlen të sapunoni vendet e ndyra para se të lani, gjë që do t'ju lejojë të arrini rezultatin maksimal. Tjetra, një makinë larëse tejzanor vendoset në qendër në mënyrë që lavanderi të jetë rreth tij, dhe ne e ndezim atë. Nëse uji është rreth 20-30 litra, dhe pesha e rrobave nuk kalon një kilogram, i gjithë procesi i larjes do të zgjasë rreth një orë. Natyrisht, koha e saktë llogaritet në varësi të sa është e ndotur lavanderi dhe sa është ajo. Pajisjet shtëpiake cilësore janë thelbësore. Dhe është po aq e rëndësishme që pronari i një teknike të tillë të ndihet rehat. Forma e shkëlqyeshme fizike është çelësi për një gjendje të mirë shpirtërore. Një trajner eliptik mund t'ju ndihmojë për këtë. Klasat në të do të ndihmojnë jo vetëm në tonifikimin e muskujve, por edhe në humbjen e peshës. Nëse blini një trajner eliptik për shtëpinë tuaj, atëherë për disa javë do të vini re se si trupi juaj merr një formë të re. Gjysmë ore aktivitete të përditshme - dhe do të afroheni me trupin ideal. Një tipar i një makine të tillë është që për larjen e lavatriçeve tejzanor, përdoret absolutisht çdo, madje edhe pluhur larës, më i lirë.
Vetë parimi i makinës bazohet në faktin se, falë dridhjeve të krijuara, ato shkaktojnë dridhje në vetë solucionin e sapunit, i cili siguron efektin e larjes.
Dihet gjithashtu që cilësia e larjes gjithmonë varet nga tre faktorë: intensiteti i ekspozimit ndaj lavanderisë, gjithashtu niveli i ekspozimit kimik dhe, natyrisht, koha e këtij ekspozimi. Gjithashtu, është një fakt i njohur që kur një nga faktorët rritet, niveli i pastrimit rritet, për shembull, nëse rritni temperaturën e ujit, ju kështu rritni nivelin e sulmit kimik. Rregulli funksionon në drejtim të kundërt, duke ulur temperaturën, duke ulur nivelin e sulmit kimik. Për shkak të kësaj, në makineritë më të fundit, mënyra e larjes së shpejtë nuk do t'ju lejojë të hiqni njollat ​​kokëforta.
Pra, duke ndjekur logjikën, duhet të theksohet se pohimet e skeptikëve se gjërat nuk mund të lahen me një makinë tejzanor nuk janë të justifikuara. Edhe me ndikim minimal fizik, efekti i larjes është i mirë. Sigurisht, sa më e lartë të jetë cilësia e makinës, aq më efektive do të jetë larja me të.

Cilat janë avantazhet e makinave larëse tejzanor
Cilat janë avantazhet e makinave larëse tejzanor
Cilat janë avantazhet e makinave larëse tejzanor
Cilat janë avantazhet e makinave larëse tejzanor Cilat janë avantazhet e makinave larëse tejzanor Cilat janë avantazhet e makinave larëse tejzanorHome | Articles

December 6, 2022 15:51:52 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting