Cilat janë avantazhet e makinës larëse automatike Vyatka

Makina larëse automatike Vyatka operon në rrjetet e furnizimit me ujë të ftohtë dhe të nxehtë, është krijuar për larje automatike, për shpëlarje dhe tjerrje të të gjitha produkteve nga lloje të ndryshme të pëlhurave. Makina larëse ka një lavatriçe me ngarkesë të përparme. Parashikohet prodhimi i tre modifikimeve të makinave VYATKA-AUTOMAT:
• me 12 programe pune: 6 për pëlhura të trasha dhe 6 për pëlhura të holla;
• me 14 programe pune: 7 për pëlhura të trasha dhe 7 për pesha të lehta;
• me 16 programe fabrike: 8 për pëlhura të peshave të rënda dhe 8 për pëlhura të imëta dhe pambuku.
Makina larëse automatike Vyatka siguron një zgjedhje të menjëhershme të mënyrës së larjes me një set të programit të kërkuar duke përdorur detergjentë sintetikë (pluhurat automatik LOTOS, ERA për makinat automatike, etj.).
Programet caktohen me butonin e kontrollit dhe butonat e posaçëm të shtypjes të vendosur në pjesën e përparme të makinës. Vyatka mbrohet nga mbingarkesa e ujit të mbledhur. Makina është e pajisur me një filtër hidraulik që mban trupa të mëdhenj të huaj. Lidhja e mbulesës së këtij filtri me trupin e makinës është e mbyllur hermetikisht dhe mund të përballojë një kokë të madhe presioni prej 9.4 kPa.
Projektimi i makinës ka një kullim të plotë të lëngut nga rezervuari i stirenit: uji i lejuar i mbetur në sistemin hidraulik është rreth 500 ml.
Të gjitha proceset e larjes, shpëlarjes, tjerrjes së produkteve dhe rregullimit të programeve dhe temperaturës së tretësirave të detergjentit kryhen plotësisht automatikisht. Vendosja e rrobave dhe detergjenteve, caktimi i një programi, ndezja e makinës dhe shkarkimi i rrobave të pastra pas larjes mund të bëhet vetëm manualisht.
Trupi i makinës është bërë nga çeliku i fletës me cilësi të lartë dhe përbëhet nga përbërës të vulosur, të bashkuar së bashku me saldim me lazer. Rasti mbyllet nga lart me një mbulesë, e cila fiksohet me vida. Trupi i makinës është pikturuar me të bardhë. Brenda trupit ka një rezervuar me një motor elektrik që drejton daulle. Rezervuari është pezulluar në dy burime të mëdha cilindrike, ato janë bashkangjitur në ndalesat e trupit kryesor mbështetës. Ngrohja dhe kontrolli i temperaturës së solucionit të larjes kryhet duke përdorur një ngrohës elektrik dhe sensorë të temperaturës.

Cilat janë avantazhet e makinës larëse automatike Vyatka
Cilat janë avantazhet e makinës larëse automatike Vyatka
Cilat janë avantazhet e makinës larëse automatike Vyatka
Cilat janë avantazhet e makinës larëse automatike Vyatka Cilat janë avantazhet e makinës larëse automatike Vyatka Cilat janë avantazhet e makinës larëse automatike VyatkaHome | Articles

December 6, 2022 16:46:16 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting