Cilësia dhe besueshmëria e ARDO

Pavarësisht nga numri i madh i prodhuesve të makinave larëse që aktualisht po luftojnë për " dorën dhe zemrën " e konsumatorit vendas, në mesin e të gjithë legjionit të makinave larëse, pajisjet nën markën Ardo spikasin deri në ditët tona. Ai ra në dashuri me konsumatorët vendas për thjeshtësinë e tij dhe kushtet e pakërkuara të funksionimit, si dhe për besueshmërinë e tij të jashtëzakonshme, e cila rrallë gjendet edhe në makinat e kategorisë më të lartë të çmimeve. Kjo u bë e mundur falë kontrollit më të rreptë të cilësisë, falë të cilit produktet me defekt thjesht nuk kanë asnjë shans të largohen nga zona e prodhimit.
Të gjitha pajisjet ARDO prodhohen vetëm në fabrikat në Itali, ku çdo fazë e prodhimit monitorohet me kujdes, atëherë produktet e përfunduara i nënshtrohen testimit të rreptë në punë. Ju mund të blini pajisje shtëpiake të mira direkt nga depoja dhe të merrni një zbritje të konsiderueshme.
Cilësia e produktit dhe automatizimi i procesit janë karakteristikë e të gjitha fazave të prodhimit. Pas montimit të boshllëqeve dhe saldimit, para pikturimit përfundimtar të trupit, ato trajtohen me kaphoresis. Një përpunim i tillë garanton mbrojtje të besueshme të metalit nga korrozioni. Rezervuarët janë bërë nga dy lloje: çeliku i smaltuar dhe çelik inox. Rezervuarët e llojit të parë ndizen në një temperaturë prej 800 gradë, gjë që u garanton atyre mbrojtje nga korrozioni, dhe rrit besueshmërinë e makinës larëse. Rezervuarët prej çeliku inox në makinat larëse ARDO janë të njohur për qëndrueshmërinë e tyre të lartë.
Vëmendje e veçantë i kushtohet procesit të prodhimit të baterive të çelikut. Në prodhimin e tyre, është e nevojshme të vëzhgoni saktësi të lartë dhe hollësi të përpunimit, pasi ato janë elementi kryesor që sigurojnë larje me cilësi të lartë. Shtatë linja montimi, që garantojnë prodhim fleksibël dhe aftësinë për të kaluar shpejt në modele të reja, lejojnë Antonio Merloni të prodhojë një gamë të plotë të produkteve për të përmbushur nevojat e ndryshme të konsumatorëve.
Kontrolli vizual dhe elektronik përjashton praninë e defekteve të jashtme dhe të brendshme. Pasi të keni kontrolluar lavatriçet Ardo në një stendë të veçantë, përjashtohet plotësisht mundësia e rrjedhjes së ujit. Para dërgesës, disa makina larëse nga një seri kontrollohen rastësisht në laborator për të kontrolluar performancën dhe nivelin e cilësisë së produkteve. Testet e besueshmërisë kryhen në laborator - disa cikle larjeje dhe stresi mekanik simulojnë një larmi kushtesh pune. Modelet e reja testohen në laboratorin prototip, dhe pjesët përbërëse kontrollohen për të siguruar që materialet përmbushin karakteristikat e specifikuara. Të gjithë frigoriferët dhe ngrirësit kontrollohen nga kompjuteri. Pesëmbëdhjetë dhoma klimatike krijojnë një larmi kushtesh mjedisore. Nivelet e zhurmës monitorohen në dhomat akustike. Kontrollohen gjithashtu pjesë përbërëse nga furnitorët. Në vitet e fundit, qëllimi dhe aktiviteti i kompanisë ka qenë planifikimi dhe zbatimi i investimeve që synojnë të jenë në gjendje të kundërshtojnë konkurrencën në nivelin evropian.
Cilësia e mallrave konfirmohet nga certifikatat ndërkombëtare, përfshirë ISO 9001. Produktet ARDO janë të çertifikuara në Rusi, ata kanë marrë të drejtën e përdorimit të markës Rostest. Në të njëjtën kohë, cilësia kombinohet me sukses me çmimin e frigoriferëve, makinave larëse, pjatalarëse dhe kapuçave.

Cilësia dhe besueshmëria e ARDO
Cilësia dhe besueshmëria e ARDO
Cilësia dhe besueshmëria e ARDO
Cilësia dhe besueshmëria e ARDO Cilësia dhe besueshmëria e ARDO Cilësia dhe besueshmëria e ARDOHome | Articles

December 5, 2022 18:57:09 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting