Centru de refrigerare și congelator

Sistemul de frigider-congelator Gourmatic este echipat cu patru zone climatice. Volumul total al acestui frigider este de 465 litri. Valoarea temperaturii, precum și a indicatorilor de umiditate, pot fi setate diferit. Fiecare dintre produse are propria zonă separată. Această descoperire a produselor va garanta conservarea produselor pentru o perioadă mai lungă de timp proaspătă. Prima zonă climatică a frigiderului are un sistem de răcire Gourmatic. Acest sistem unic combină tehnica fără îngheț, precum și un sistem în care circulă un flux de aer umed. Datorită prezenței acestui sistem, frigiderul are întotdeauna o temperatură uniformă, precum și indicatori de umiditate similari. A doua zonă climatică a frigiderului are un regim de temperatură de la +14 la +4 grade. Aici puteți regla și nivelul de umiditate și temperatură. Pentru a păstra cele mai delicate produse alimentare invariabil proaspete, există două containere de depozitare în această zonă. Această zonă are un regim de temperatură corespunzător indicatorilor de la 0 la +8. A treia zonă climatică este destinată stocării vinurilor.
Există un congelator în a patra zonă climatică. Sistemul No Frost este utilizat în cameră. Pe lângă congelarea rapidă a alimentelor, alimentele congelate pot fi păstrate mult timp. Electronica cu care este echipat frigiderul monitorizează cu precizie toți parametrii frigiderului. Dacă există o întrerupere a alimentării cu energie electrică, frigiderul vă va anunța posibilele alimente care lipsesc.
Acest tip de frigider este primul care poate fi instalat în mobilierul de bucătărie. O atenție specială trebuie acordată dispozitivului, care este conceput pentru a produce gheață. De asemenea, aici este răcită apa. Intern „ fabrica “ este angajată în pregătirea bucăți de gheață transparentă, formează firimituri de gheață.
Înainte ca apa să se formeze în gheață, ea trece prin numeroase etape de purificare, în timpul cărora apa este lipsită de toate impuritățile dăunătoare. Aparatul încorporat în frigider este angajat independent în reînnoirea gheții. Prin urmare, aici puteți găsi cea mai transparentă și pură gheață în orice moment. Aparatul produce 1,5 kg de gheață pe zi. În frigider există întotdeauna aproximativ două kilograme de gheață gata pregătită.

Centru de refrigerare și congelator
Centru de refrigerare și congelator
Centru de refrigerare și congelator
Centru de refrigerare și congelator Centru de refrigerare și congelator Centru de refrigerare și congelatorHome | Articles

December 5, 2022 03:52:56 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting