Centar za hlađenje i zamrzavanje

Sustav hladnjaka i zamrzivača Gourmatic opremljen je s četiri klimatske zone. Ukupna zapremina ovog hladnjaka je 465 litara. Vrijednost temperature, kao i pokazatelji vlažnosti, mogu se postaviti drugačije. Svaki od proizvoda ima svoju zasebnu zonu. Ovo otkriće proizvoda jamčit će očuvanje proizvoda mnogo dulje vrijeme svježe. Prva klimatska zona hladnjaka ima Gourmatic sustav hlađenja. Ovaj jedinstveni sustav kombinira tehniku ​​No Frost, kao i sustav u kojem cirkulira vlažna struja zraka. Zbog prisutnosti ovog sustava, hladnjak uvijek ima ujednačenu temperaturu, kao i slične pokazatelje vlažnosti. Druga klimatska zona hladnjaka ima temperaturni režim od +14 do +4 stupnja. Ovdje također možete regulirati razinu vlažnosti i temperature. Kako bi se najosjetljiviji prehrambeni proizvodi uvijek održavali svježima, na ovom se području nalaze dva spremnika. Ova zona ima temperaturni režim koji odgovara pokazateljima od 0 do +8. Treća klimatska zona namijenjena je skladištenju vina.
U četvrtoj klimatskoj zoni postoji zamrzivač. U komori se koristi sustav No Frost. Osim što se hrana brzo zamrzava, smrznuta hrana može se čuvati i dulje vrijeme. Elektronika, kojom je hladnjak opremljen, precizno prati sve parametre hladnjaka. Ako dođe do nestanka struje, hladnjak će vas obavijestiti o mogućim nestalim namirnicama.
Ova vrsta hladnjaka prva je koja se može ugraditi u kuhinjski namještaj. Posebnu pozornost treba obratiti na uređaj koji je dizajniran za izradu leda. Tu se također hladi voda. Unutarnja " tvornica " bavi se pripremom komadića prozirnog leda, stvara ledene mrvice.
Prije nego što se voda formira u led, ona prolazi kroz brojne faze pročišćavanja, tijekom kojih je voda lišena svih štetnih nečistoća. Uređaj ugrađen u hladnjak neovisno se bavi obnavljanjem leda. Stoga ovdje možete pronaći najprozirniji i najčišći led u bilo kojem trenutku. Aparat dnevno proizvede 1,5 kg leda. U hladnjaku se uvijek nalazi oko dva kilograma gotovog leda.

Centar za hlađenje i zamrzavanje
Centar za hlađenje i zamrzavanje
Centar za hlađenje i zamrzavanje
Centar za hlađenje i zamrzavanje Centar za hlađenje i zamrzavanje Centar za hlađenje i zamrzavanjeHome | Articles

November 27, 2022 04:47:14 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting