Cele mai bune televizoare cu LED ale realității de astăzi

Când înlocuiți televizoarele voluminoase, apare problema, care este mai bine să alegeți - cele mai bune televizoare LED sau plasmă? Înainte de a alege modelul în sine, ar trebui să înțelegeți diferența dintre aceste tehnologii, de exemplu, un televizor convențional creează o imagine datorită unui tub cu raze, în care electronii formează o imagine. Dar obținerea unei imagini linie cu linie de pixeli la 25 de cadre pe secundă are o serie de probleme, cum ar fi pâlpâirea și radiația. Cele mai bune televizoare LED depășesc avantajele televizoarelor convenționale în ceea ce privește luminozitatea, contrastul și unghiul de vizualizare, dar mai întâi să ne uităm la caracteristicile televizoarelor LCD. O imagine apare în ea sub acțiunea unui câmp electric asupra unui strat de cristale, în timp ce câmpul creează puncte de culori roșu, alb și galben. Gazda unui astfel de televizor minunat se poate bucura de vizionarea programelor sale preferate, în timp ce filtru de pâine panasonic sd 2501 wts pregătește pâine proaspătă parfumată pentru întreaga familie.
Imaginile TV LCD au o geometrie excelentă, sunt mai clare, dar au un unghi mic de vizualizare, iar imaginea este greu de văzut din lateral, iar contrastul său este scăzut. Deși pâlpâirea este scăzută și nu există radiații periculoase. Panoul de plasmă funcționează astfel - între ochelari există un spațiu cu gaz și cu o rețea electrică, curentul transformă gazul în plasmă, formând imaginea însăși cu strălucirea elementelor. Televizoarele cu plasmă pot arde panoul, pixelarea este vizibilă, iar televizoarele LCD au dezavantaje precum suprimarea semitonurilor, probleme cu cadrele fantomă și transmisia complexă a mișcării. Dar ar trebui să ne amintim, de asemenea, despre cele mai bune televizoare LED cu panouri LCD și cu iluminare de fundal cu LED-uri, această tehnologie diferă chiar de iluminarea de fundal a ecranelor cu lămpi cu LED-uri. Acest principiu al celor mai bune televizoare LED elimină problemele de contrast și negru ale altor panouri. De asemenea, cel mai bun televizor LED consumă mai puțin energie și are un ecran LED cu diagonala de câțiva metri. Iluminarea de fundal a unui astfel de televizor este disponibilă în două tipuri, iluminare de fundal și iluminare de fund la marginile ecranului, ceea ce oferă cea mai bună calitate a imaginii. Cel mai bun televizor LED are iluminare laterală, ceea ce oferă un design mai frumos și un corp foarte subțire. Atunci când cumpărați un televizor, trebuie să acordați atenție nu numai dispozitivului acestuia, ci și producătorului, precum și funcționării sale normale.

Cele mai bune televizoare cu LED ale realității de astăzi
Cele mai bune televizoare cu LED ale realității de astăzi
Cele mai bune televizoare cu LED ale realității de astăzi
Cele mai bune televizoare cu LED ale realității de astăzi Cele mai bune televizoare cu LED ale realității de astăzi Cele mai bune televizoare cu LED ale realității de astăziHome | Articles

November 28, 2022 04:32:38 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting