Cel mai bun aspirator dintre colegii săi

Astfel de aspiratoare pot efectua nu numai curățătorie chimică, ci și umezeală și pulverizare în jurul camerei. Cu ajutorul unor astfel de aspiratoare, puteți curăța nu numai podeaua, ci și ferestrele, perdelele și chiar eliminați blocajele din baie. Colectarea lichidului vărsat este, de asemenea, ușoară. Soluția de curățare a acestor aspiratoare iese sub presiune, care va intra cu ușurință chiar în baza grămezii de pe covor. O compoziție specială de detergent se va ocupa de orice murdărie. Apa murdară este aspirată cu ajutorul aerului evacuat, iar grămada în sine este întinsă, ceea ce conferă covorului frumusețea sa de odinioară. Chiar și cel mai bun aspirator de spălat are atât avantaje, cât și dezavantaje:
- astfel de aspiratoare sunt mult mai grele decât cele convenționale;
- le lipsește adesea funcția de înfășurare a dantelei;
- deplasarea cu astfel de aspiratoare este mult mai dificilă;
- puterea de aspirație nu depășește de obicei 300W;
Aspiratoarele cu sistem de taifun funcționează astfel încât praful, cu ajutorul fluxului de aer creat, să rămână într-un colector special de praf din plastic. Astfel de aspiratoare rețin până la 96% praf. Sunt adesea echipate cu cărbune și alte filtre.
De regulă, astfel de aspiratoare moderne și de înaltă calitate sunt cumpărate de oameni care se mută în case noi. Proprietarii fericiți de apartamente din clădiri noi încearcă să-și echipeze casele în cea mai înaltă clasă. În special, aparatele electrocasnice multifuncționale și puternice joacă un rol semnificativ în condiții de trai confortabile.
Adesea lungimea cablului afectează foarte mult utilizabilitatea. Lungimea standard este de aproximativ 6m. De asemenea, ar trebui să fii atent la cât de compact este aspiratorul, deoarece este pliat mult mai mult timp. Designul și culoarea sunt deja criteriile finale de selecție.
Cel mai bun aspirator de curățare este cel echipat cu filtre de apă.
Aceste aspiratoare de curățare utilizează patru etape de curățare a suprafeței:
1. Patru fluxuri îndreptate unul către celălalt formează o perdea de apă. Care, cu ajutorul apei, păstrează praful.
2. Al doilea filtru. Păstrează praful rămas prin amestecarea aerului și a apei.
3. Se păstrează praful, care este deja udat în prima și a doua etapă, dar nu în cel care s-a instalat deja, dar continuă să se rotească în curenții de aer. (Este acest filtru care trebuie spălat uneori)
4. Curățarea HEPA, antialergică, curăță de microparticule și de diverse bacterii. Acest filtru are nevoie și de curățare.
Aspiratoarele cu aquafilter sunt de asemenea utilizate pentru colectarea apei și curățarea conductelor.

Cel mai bun aspirator dintre colegii săi
Cel mai bun aspirator dintre colegii săi
Cel mai bun aspirator dintre colegii săi
Cel mai bun aspirator dintre colegii săi Cel mai bun aspirator dintre colegii săi Cel mai bun aspirator dintre colegii săiHome | Articles

December 5, 2022 19:29:04 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting