Ce este în interiorul congelatorului?

Congelatoarele sunt controlate electronic sau mecanic. Primul este preferabil deoarece controlul electronic are o funcționalitate mai mare și, datorită absenței elementelor în mișcare, o durabilitate mai mare.
Congelatorul poate avea compartimente / rafturi și sertare. Dacă există o mulțime de alimente în congelator, este mai convenabil să le obțineți pe cele care sunt mai departe de sertare. Sertarele pot fi complet închise și zăbrele: se crede că zăbrelele au o circulație mai bună a aerului, dar produsele mici (găluște, fructe de pădure etc.) pot cădea prin deschiderile zăbrelei, ceea ce nu se întâmplă cu sertarele închise. Este mai bine atunci când cel puțin unul dintre sertare este suficient de înalt pentru a se potrivi produselor înalte "non-standard" (tort de înghețată etc.)
Există note / calendare pe compartimentele congelatorului, prin setarea în care puteți marca unde este totul și timpul de îngheț.
Este util să aveți o tavă pentru congelator în congelator. Poate găzdui tăvi de gheață sau acumulatori de frig. În plus, tava poate fi utilizată pentru congelarea fructelor de pădure, apoi se toarnă într-o pungă și se depozitează. Acest lucru este mult mai eficient decât congelarea boabelor imediat într-o pungă.

Ce este în interiorul congelatorului?
Ce este în interiorul congelatorului?
Ce este în interiorul congelatorului?
Ce este în interiorul congelatorului? Ce este în interiorul congelatorului? Ce este în interiorul congelatorului?Home | Articles

December 3, 2022 03:42:40 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting