Care sunt cele mai bune frigidere de cumpărat astăzi

Atunci când cumpărați un frigider, trebuie avut în vedere faptul că nu numai că trebuie să își îndeplinească în mod corespunzător caracteristicile funcționale, ci și să îndeplinească cerințele unei atmosfere sănătoase, adică să nu afecteze sănătatea oamenilor.
Atunci când alegeți cele mai bune frigidere, trebuie să acordați atenție costurilor acestora. Ca urmare, echipamentul poate fi împărțit în câteva grupe de prețuri:
• Ieftin. Frigiderele " Atlant ", " Saratov ", " Biryusa " Lipetsk Indesit și Stinol. Prețul lor inferior este de 150 USD, iar cel superior este de 500 USD.
• Prețul mediu al echipamentului. Selecția celor mai bune frigidere din această gamă de prețuri este reprezentată de echipamente cu două și trei camere, design excelent și noi tehnologii. Sunt mai practice.
• Modele scumpe. Prețul variază între 1100 $ și 15000 $. Diferența lor în mărime, volum, design și multe alte „ excese ” plăcute .
La alegerea celor mai bune frigidere, de regulă, se iau în considerare dimensiunile acestora.
Modelele de la 50 la 125 cm (mici) au de obicei un compartiment și un compartiment congelator sau fără acesta. Echipamentele de dimensiuni medii de la 130 la 150 cm au 2 uși (frigider și congelator), iar volumul acestor modele variază de la 200 la 260 de litri.
Selecția celor mai bune frigidere de dimensiuni medii (150 - 185 cm) este ideală pentru cei care caută echipamente cu două compartimente cuprinse între 260 și 350 de litri. Congelatorul în sine poate fi amplasat atât în ​​partea de jos, cât și în partea de sus.
Ar trebui acordată multă atenție creșterii membrilor familiei. Unele frigidere pot fi nu numai înalte pentru ele, ci și adânci (de la 65 la 80 cm). Frigiderele-dulapuri side-by-side au compartimente cu congelator și frigider amplasate una lângă alta. În mare parte datorită acestui fapt, nu este recomandat să le achiziționați pentru bucătăriile mici.
Modelele celor mai bune frigidere au propriile caracteristici și avantaje. Versiunile cu două camere au unul sau două compresoare. Modelele cu două compresoare au un mod de funcționare „ vacanță ”, adică este posibil să opriți compartimentul frigiderului fără consecințe în timpul vacanței proprietarului. Cu toate acestea, modelele cu un singur compresor sunt mai ieftine.
Cele mai bune frigidere au o varietate de sisteme de dezghețare: manuală și automată. Al doilea tip poate fie să prevină formarea unui „ capac de zăpadă ”, fie să-l dezghețe treptat.
Unele modele au o zonă de prospețime - un compartiment conceput pentru depozitarea peștelui, cărnii, păsărilor la temperatura zero. Aici puteți stoca acele produse pe care tocmai le-ați cumpărat, dar nu doriți să le congelați deloc.
Congelatoarele celor mai bune echipamente ar trebui să aibă un interval de temperatură de funcționare de la minus 18 la minus 24 de grade. Congelatoarele au o capacitate de congelare cuprinsă între 3,5 și 20 kg pe zi.
Nu doar designul extern și intern al modelului, ci și clasa de consum de energie, joacă un rol important în alegerea echipamentelor. Clasa A are cel mai mic consum de energie. Clasele B și C sunt considerate economice. Unele modele europene sunt atât de „ inteligente ” încât sunt capabile să respecte eficiența energetică.

Care sunt cele mai bune frigidere de cumpărat astăzi
Care sunt cele mai bune frigidere de cumpărat astăzi
Care sunt cele mai bune frigidere de cumpărat astăzi
Care sunt cele mai bune frigidere de cumpărat astăzi Care sunt cele mai bune frigidere de cumpărat astăzi Care sunt cele mai bune frigidere de cumpărat astăziHome | Articles

November 28, 2022 16:25:44 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting