Care sunt avantajele mașinii de spălat automate Vyatka

Mașina de spălat automată Vyatka funcționează pe rețele de alimentare cu apă rece și caldă, este proiectată pentru spălarea automată, pentru clătirea și filarea tuturor produselor din diferite tipuri de țesături. Mașina de spălat are o mașină de spălat cu încărcare frontală. Este prevăzută producția a trei modificări ale mașinilor VYATKA-AUTOMAT:
• cu 12 programe de lucru: 6 pentru țesături groase și 6 pentru țesături subțiri;
• cu 14 programe de lucru: 7 pentru țesături groase și 7 pentru ușoare;
• cu 16 programe din fabrică: 8 pentru țesături grele și 8 pentru țesături fine și din bumbac.
Mașina de spălat automată Vyatka oferă o alegere instantanee a modului de spălare cu un set de programe necesare folosind detergenți sintetici (pulberi automate LOTOS, ERA pentru mașini automate etc.).
Programele sunt setate cu butonul de comandă și butoanele speciale situate în partea din față a mașinii. Vyatka este protejat de revărsarea apei colectate. Mașina este echipată cu un filtru hidraulic care reține corpuri străine mari. Conexiunea capacului acestui filtru cu corpul mașinii este etanșată ermetic și poate rezista la un cap de presiune imens de 9,4 kPa.
Proiectarea mașinii are un drenaj complet al lichidului din rezervorul de stiren: apa rămasă permisă în sistemul hidraulic este de aproximativ 500 ml.
Toate procesele de spălare, clătire, filare a produselor și reglarea programelor și temperatura soluțiilor de detergenți se efectuează complet automat. Încărcarea rufelor și detergenților, setarea unui program, pornirea mașinii și descărcarea rufelor curate după spălare se poate face numai manual.
Corpul mașinii este fabricat din tablă de oțel de înaltă calitate și constă din componente ștanțate, unite între ele prin sudare cu laser. Carcasa este închisă de sus cu un capac, care este fixat cu șuruburi. Corpul mașinii este vopsit în alb. În interiorul corpului există un rezervor cu un motor electric de acționare a tamburului. Rezervorul este suspendat pe două arcuri cilindrice mari, acestea sunt atașate la opritoarele corpului principal de susținere. Încălzirea și controlul temperaturii soluției de spălare se efectuează folosind un încălzitor electric și senzori de temperatură.

Care sunt avantajele mașinii de spălat automate Vyatka
Care sunt avantajele mașinii de spălat automate Vyatka
Care sunt avantajele mașinii de spălat automate Vyatka
Care sunt avantajele mașinii de spălat automate Vyatka Care sunt avantajele mașinii de spălat automate Vyatka Care sunt avantajele mașinii de spălat automate VyatkaHome | Articles

November 28, 2022 17:16:26 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting