Caracteristici cheie ale televizoarelor LED

Diferența principală și fundamentală dintre un televizor LED și un televizor cu cristale lichide este doar în modul în care matricea este iluminată din spate. Dispozitivele LCD folosesc lămpi fluorescente, televizoarele LED folosesc LED-urile.
Un televizor LED este capabil să reproducă culorile cu mai multă precizie decât un televizor LCD. Realitatea imaginii este sporită, devine mai naturală. Opțiunile de afișare pentru luminozitate și contrast s-au îmbunătățit, de asemenea. Este suficient să vă uitați la gama de dispozitive de acest tip, prezentate pe paginile http://foxmart.ua/led-televizory.html, pentru a observa o scădere semnificativă a grosimii ecranului. Combinate cu o reducere de 40% a costurilor cu energia, beneficiile televizoarelor LED sunt clare.
Modelele sunt disponibile cu diferite tipuri de iluminare din spate: laterală și spate. Primul se caracterizează prin amplasarea LED-urilor longitudinal în raport cu ecranul, datorită căruia dispozitivul devine ultra-subțire. În televizoarele iluminate din spate, diodele sunt instalate în spatele ecranului, ceea ce face ca lumina să cadă uniform. Astfel de dispozitive au un contrast excelent, negrul arată mai bine, cu toate acestea, ecranul „ se îngrașă ”.
Sunt utilizate diverse opțiuni de montare pentru televizoarele cu LED-uri: înclinate, imagine sau pivotante. Diagonala televizoarelor cu LED este de obicei de 16-60 inci, deci nu va fi dificil să găsiți un dispozitiv într-o cameră cu orice zonă. Capacul ecranului poate fi mat sau lucios. Unele televizoare LED au o funcție 3D, totuși, acestea costă în mod corespunzător. Calitatea imaginii depinde și de rata de scanare. Dacă este 60, uneori imaginea poate fi neclară, neclară. Este de preferat ca acest parametru să fie mai mare de 100.
Prin conectarea achiziției, veți observa imediat calitatea imaginii. Este un ordin de mărime mai mare decât în ​​televizoarele LCD. Crede-mă, televizoarele LED justifică investiția financiară, pe lângă imaginile de înaltă calitate, au și un design elegant și sunt demne să decoreze orice cameră de zi.

Caracteristici cheie ale televizoarelor LED
Caracteristici cheie ale televizoarelor LED
Caracteristici cheie ale televizoarelor LED
Caracteristici cheie ale televizoarelor LED Caracteristici cheie ale televizoarelor LED Caracteristici cheie ale televizoarelor LEDHome | Articles

November 26, 2022 20:41:12 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting