Caracteristici ale congelatorului

Cele mai importante caracteristici ale congelatoarelor pot fi comparate cu cele ale frigiderelor. Acestea includ volumul util al congelatorului, clasa climatică, câtă energie electrică consumă echipamentul. Dar există indicatori care sunt unici pentru congelatoare. Fără sistem de îngheț. Fiecare frigider occidental este echipat cu acest sistem. Dacă luăm în considerare piața rusă, atunci puteți găsi o singură companie care o folosește. Acesta este Stinol. Dar chiar și cei mai înflăcărați oponenți ai acestui sistem sunt de acord că este de multe ori mai convenabil și mai eficient. Dacă produsele sunt depozitate mult timp, atunci acestea nu vor arăta ca o bucată înghețată. Dar sistemul „Fără îngheț” are și o latură negativă.
Utilizarea acestuia favorizează evaporarea mai rapidă a umezelii de pe suprafața produselor. Ca urmare, produsul congelat se usucă într-un astfel de frigider mult mai repede. Deci, dacă există un congelator cu acest sistem acasă, atunci este de preferat să depozitați toate produsele într-o formă ambalată. Frigider echipat cu Fără îngheț nu este nevoie să dezghețați. Dar, în scopuri igienice, se recomandă aerisirea și spălarea acestuia o dată pe an. Frigiderele clasice trebuie oprite o dată pe an, deschizând orificiul de scurgere. În acest caz, este necesar să puneți un recipient în care se va scurge apa topită.
Congelatoarele au, de asemenea, un mod de înghețare rapid, specific lor. Utilizarea acestei metode vă permite să congelați alimentele foarte repede. În același timp, toate vitaminele și nutrienții disponibili vor fi păstrați în el. Un fapt important este că cristalele de gheață nu se pot forma în alimente în timpul procesului de înghețare rapidă. Ca urmare, membrana celulară nu se va rupe. Acest fenomen poate fi observat la acele produse care sunt congelate treptat.
Pentru a utiliza modul de înghețare rapidă, este necesar să activați această funcție în avans, cu cinci ore înainte de momentul în care produsele sunt plasate acolo. Temperatura va scădea treptat. După momentul pregătitor, puteți așeza toate produsele necesare pentru congelare. Se vor îngheța instantaneu și nu vor putea încălzi alimentele din apropiere cu căldura lor. După o zi, camera poate fi comutată în modul „ stocare ”.

Caracteristici ale congelatorului
Caracteristici ale congelatorului
Caracteristici ale congelatorului
Caracteristici ale congelatorului Caracteristici ale congelatorului Caracteristici ale congelatoruluiHome | Articles

December 2, 2022 01:20:20 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting