Calitate și fiabilitate ARDO

În ciuda numărului mare de producători de mașini de spălat care luptă în prezent pentru „ mâna și inima ” consumatorului intern, printre întreaga legiune de mașini de spălat, echipamentele sub marca Ardo se remarcă până în prezent. S-a îndrăgostit de consumatorii casnici pentru simplitatea și condițiile de funcționare nesigurante, precum și pentru fiabilitatea sa excepțională, care se găsește rar chiar și în mașinile cu cea mai mare categorie de preț. Acest lucru a devenit posibil datorită celui mai strict control al calității, datorită căruia produsele defecte pur și simplu nu au nicio șansă de a părăsi zona de producție.
Toate echipamentele ARDO sunt produse numai în fabrici din Italia, unde fiecare etapă de producție este atent monitorizată, apoi produsele finite sunt supuse unor testări stricte în funcțiune. Puteți cumpăra electrocasnice bune direct din depozit și puteți obține o reducere semnificativă.
Calitatea produselor și automatizarea proceselor sunt caracteristice tuturor etapelor de producție. După asamblarea semifabricatelor și sudarea, înainte de vopsirea finală a corpului, acestea sunt tratate cu kaphoresis. O astfel de prelucrare garantează protecția fiabilă a metalului împotriva coroziunii. Rezervoarele sunt fabricate din două tipuri: oțel emailat și oțel inoxidabil. Rezervoarele de primul tip sunt arse la o temperatură de 800 de grade, ceea ce le garantează protecția împotriva coroziunii și crește fiabilitatea mașinii de spălat. Rezervoarele din oțel inoxidabil din mașinile de spălat ARDO sunt renumite pentru durabilitatea ridicată.
O atenție deosebită este acordată procesului de producție a tamburilor din oțel inoxidabil. La fabricarea lor, este necesar să se respecte o precizie ridicată și o minuțiozitate a prelucrării, deoarece acestea sunt elementul principal care asigură o spălare de înaltă calitate. Șapte linii de asamblare, care garantează o producție flexibilă și capacitatea de a trece rapid la noi modele, permit lui Antonio Merloni să producă o gamă completă de produse pentru a satisface nevoile diverse ale consumatorilor.
Controlul vizual și electronic exclude prezența defectelor externe și interne. După verificarea mașinilor de spălat Ardo pe un stand special, posibilitatea scurgerii de apă este complet exclusă. Înainte de expediere, mai multe mașini de spălat dintr-un lot sunt verificate aleatoriu în laborator pentru a verifica performanța și nivelul de calitate al produselor. Testele de fiabilitate sunt efectuate în laborator - mai multe cicluri de spălare și solicitări mecanice simulează o varietate de condiții de lucru.Modele noi sunt testate în laboratorul prototip și piesele componente sunt verificate pentru a se asigura că materialele îndeplinesc caracteristicile specificate. Toate frigiderele și congelatoarele sunt controlate de computer. Cincisprezece camere climatice creează o varietate de condiții de mediu. Nivelurile de zgomot sunt monitorizate în camere acustice. Piesele componente de la furnizori sunt, de asemenea, verificate. În ultimii ani, scopul și activitatea companiei au fost planificarea și implementarea investițiilor menite să se poată opune concurenței la nivel european.
Calitatea mărfurilor este confirmată de certificate internaționale, inclusiv ISO 9001. Produsele ARDO sunt certificate în Rusia, au primit dreptul de a utiliza marca Rostest. În același timp, calitatea este combinată cu succes cu prețul frigiderelor, mașinilor de spălat, mașinilor de spălat vase și hote.

Calitate și fiabilitate ARDO
Calitate și fiabilitate ARDO
Calitate și fiabilitate ARDO
Calitate și fiabilitate ARDO Calitate și fiabilitate ARDO Calitate și fiabilitate ARDOHome | Articles

November 27, 2022 05:08:05 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting