Câte alternative la iPad există

În ciuda „ cultului personalității ” existent al dispozitivului iPad în rândul iubitorilor de dispozitive electronice de divertisment, mulți consumatori se uită deja la piață cu interes, există o alternativă demnă la iPad acolo? Desigur, iPad-ul are multe avantaje, dar nu uitați de unele dintre „ dezavantajele ” acestei tablete. Cel mai adesea, printre cei care caută o versiune alternativă a iPad-ului, puteți auzi acuzații de dispozitiv electronic de la Apple într-o cantitate mică de memorie și imposibilitatea de a lucra cu video Flash. Foarte des, dezvoltatorii iPad-ului sunt amintiți și cu un „ cuvânt cald ” pentru faptul că nu au instalat o cameră web și un port USB în dispozitiv.
Acum, evoluțiile alternative, care vor trebui să concureze cu iPad-ul pentru inimile cumpărătorilor, abia își încep drumul spre piață, astfel încât potențialii concurenți vor trebui considerați mai degrabă decât cei reali. De exemplu, dispozitivul HP Slate, al cărui preț viitor se anunță la nivelul a cinci sute de ruble americane, va avea un ecran de 10 inci, Windows 7 ca sistem de operare și, așa cum ar trebui să fie, o alternativă față de originalul nu are - Suport USB și Flash. Indiferent dacă va fi o versiune alternativă a iPad-ului sau ar fi mai corect să-l numim netbook fără tastatură, va apărea experiența de operare după o apariție de vară pe rafturi.
Alte „ alternative ” care contestă hegemonia ipadului sunt deja în vânzare în Statele Unite. Acesta este Fusion Garage JooJoo de 12 inci, bazat pe sistemul de operare Intel Atom, capabil să funcționeze cu videoclipuri HD și vândut cu 499 USD. Și mult mai mic Dell Mini 5 cu un ecran de 5 inci și o alternativă la iPad, sistemul de operare Android. Avantajele ultimei tablete alternative stau în comoditatea utilizării sale zilnice, deoarece nu ocupă mult spațiu și dezvoltarea rapidă a Google, care va oferi dispozitivului numeroase programe și servicii moderne.
Apariția pe piață a dispozitivului Microsoft Courier, care a provocat o renaștere, atât în ​​rândul admiratorilor ipadului, cât și în rândul oponenților săi, este încă discutabilă. Dezvoltatorii au arătat schițe foarte frumoase și au anunțat parametri alternativi destul de tentanți, care includ un afișaj de numerar, soluții de design neobișnuite, o dimensiune plăcută și prezența unui stilou. S-a dovedit că această alternativă iPad pretinde un rol mai larg decât doar un dispozitiv de divertisment. Un instrument de lucru sau asistent în creativitate - acesta este rolul atribuit curierului alternativ și neobișnuit Microsoft. Dar nu este încă clar dacă acest proiect va fi adus la sfârșitul său logic.

Câte alternative la iPad există
Câte alternative la iPad există
Câte alternative la iPad există
Câte alternative la iPad există Câte alternative la iPad există Câte alternative la iPad existăHome | Articles

December 3, 2022 17:42:20 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting