Cât va costa proprietarul să înlocuiască umbra în mașina de spălat

Dacă mașina de spălat încetează încălzirea apei în timpul spălării, problema cel mai probabil rezidă în defalcarea elementului de încălzire - elementul de încălzire. Cauza defecțiunii este de obicei depunerile de solzi sau murdărie pe elementul de încălzire. Acestea afectează transferul de căldură, în urma căruia bobina elementului de încălzire arde. În acest caz, va trebui să înlocuiți elementul de încălzire din mașina de spălat.
Elementul de încălzire în mașinile de spălat automate este instalat la baza rezervorului, deoarece trebuie să fie scufundat în apă în timpul funcționării. Dacă se află în partea din spate a rezervorului, atunci înlocuirea elementului de încălzire din mașina de spălat începe prin deconectarea acestuia de la rețeaua electrică și scoaterea capacului din spate. Pentru a face acest lucru, trebuie să deșurubați șuruburile. Elementul de încălzire este situat sub motorul electric sau scripetele tamburului. Pentru comoditatea înlocuirii elementului de încălzire din mașina de spălat, scoateți cureaua de transmisie. Apoi, două fire de alimentare și un fir de împământare trebuie îndepărtate de la bornele elementului de încălzire, iar conectorul trebuie de asemenea îndepărtat din senzorul de temperatură, dacă există unul pe elementul de încălzire. După aceea, trebuie să slăbiți piulița de pe șurubul central, să împingeți șurubul spre interior și să îndepărtați elementul de încălzire, punându-l cu două șurubelnițe plate. Un strat de cântar sau alte depuneri face dificilă înlocuirea elementului de încălzire din mașina de spălat. Scoateți foarte atent elementul de încălzire din corpul mașinii pentru a evita deteriorarea rezervorului. Apoi, prin gaura sa, trebuie să îndepărtați resturile de murdărie și solzi.
Este recomandabil să alegeți un nou element de încălzire pentru instalare de la aceeași companie sau să vă ghidați după dimensiunea gumei de etanșare. Trebuie să se potrivească. Instalarea unui nou element de încălzire într-o mașină de spălat se efectuează în ordine inversă.
După înlocuirea elementului de încălzire în mașina de spălat, trebuie să începeți să verificați dacă apa se încălzește și dacă nu există scurgeri. Într-un mediu casnic, este convenabil să monitorizați funcționarea elementului de încălzire folosind un contor de energie electrică. Odată cu începerea încălzirii apei, consumul de energie va crește dramatic.
Înlocuirea elementului de încălzire la mașinile de spălat cu o poziție frontală a elementului de încălzire este aceeași, doar partea din față a corpului mașinii este dezasamblată pentru acces.

Cât va costa proprietarul să înlocuiască umbra în mașina de spălat
Cât va costa proprietarul să înlocuiască umbra în mașina de spălat
Cât va costa proprietarul să înlocuiască umbra în mașina de spălat
Cât va costa proprietarul să înlocuiască umbra în mașina de spălat Cât va costa proprietarul să înlocuiască umbra în mașina de spălat Cât va costa proprietarul să înlocuiască umbra în mașina de spălatHome | Articles

December 5, 2022 04:33:16 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting