Când alegeți un televizor LCD

Când vine un moment luminos de a lua o decizie conștientă de a vă schimba vechiul televizor, apare imediat întrebarea, ce ar trebui să fie nou? Ar trebui să aleg un timp de ecran dovedit pe „LCD”, sau este mai bine să cumpăr „ plasmă ” înghesuit ? devine util să înțelegeți în mod obiectiv avantajele și zonele problematice ale fiecărei opțiuni pentru a face cea mai bună alegere a televizorului LCD sau a oricărui altul.
Se știe cum funcționează ecranul pe un CRT. Electronii care trec prin tubul de raze bat fotonii. Fiecare punct evidențiat de pe ecran capătă o culoare diferită datorită amestecării nuanțelor roșu, albastru și verde. Activitatea comună a tuturor punctelor creează o imagine semnificativă pe ecran. Rata de pâlpâire a ecranului trebuie să fie standard - cadre pe secundă. Televizorul CRT are următoarele dezavantaje principale:
- dispozitiv dimensional;
- Nociv pentru sănătate prin radiații electromagnetice;
- imaginea de pe ecran poate pâlpâi.
Alegerea unui televizor LCD poate fi umbrită de astfel de informații. În plus, un televizor LCD poate să nu fie la fel de luminos, contrastant ca plasma. Au unghiuri de vizualizare mai mici.
Ce ar putea fi mai plăcut să petreci o seară în compania sufletului tău pereche, vizionând filme pe un televizor LCD mare și așezându-te pe o canapea italiană moale și confortabilă. Un furnizor de încredere de mobilier italian în stil Elite vă va ajuta să alegeți și să cumpărați o canapea bună pentru dormitor.
Ecranul cu plasmă nu are pâlpâire sau radiații, ceea ce este mai sigur pentru corpul uman. Dar televizorul LCD consumă mult mai puțină energie electrică. Alegerea unui televizor se poate baza și pe costul dispozitivului. În acest caz, ar trebui să vă prezentați imediat preferințele cu privire la dimensiunea diagonalei ecranului. Dacă scopul achiziției este un televizor mare, este mai profitabil să achiziționați o plasmă și, cu o diagonală mică, un televizor LCD.
Un dezavantaj semnificativ al unui ecran cu plasmă este epuizarea acestuia, ca urmare a acestuia, plasma durează mai puțin de ani în comparație cu un televizor LCD. Acesta din urmă are o temperatură de funcționare mult mai scăzută a dispozitivului, iar alocarea pixelilor nu este înfricoșătoare pentru ei.
Este extrem de dificil să faci o preferință fără ambiguități în favoarea unei anumite tehnologii și să faci o alegere specifică a unui televizor. Merită să ne amintim de tendința generală către prețuri mai mici, precum și de necesitatea cercetării întregii oferte de dispozitive.

Când alegeți un televizor LCD
Când alegeți un televizor LCD
Când alegeți un televizor LCD
Când alegeți un televizor LCD Când alegeți un televizor LCD Când alegeți un televizor LCDHome | Articles

December 5, 2022 20:30:09 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting