Brenda frigoriferit

Ruajtja e ushqimit në frigorifer duhet të shoqërohet me përdorimin e kontejnerëve që janë të pajisur me kanale ajri. Kjo do të sigurojë qasje falas në ajër dhe ruajtje me cilësi të lartë të produkteve të ngrira. Për ta bërë më të lehtë ruajtjen e gjalpit dhe djathit në frigorifer, ajo është e pajisur me një ndarje ose enë të veçantë. Disa modele frigoriferësh janë të pajisura me një vajosës me kapak. Ato mund të instalohen në çdo vend të përshtatshëm për këto qëllime.
Frigoriferët e parë siguruan ruajtjen e vezëve. Për këtë, u krijua një raft i veçantë me gropa për vezë. Numri maksimal i vezëve që mund të futeshin në të ishte 18. Nëse nuk kishte vezë në frigorifer, atëherë kjo raft nuk funksiononte. Për të siguruar që nuk ka hapësirë ​​të papërdorur në frigorifer, projektuesit kanë siguruar rafte të lëvizshme. Numri i vezëve në to mund të arrijë gjithashtu 18 copë.
Për të ruajtur kos, gjizë djathi dhe produkte të tjera të vogla në frigorifer, ka rafte të vendosura në derën anësore të frigoriferit. Bestshtë më mirë të ruash produktet e përditshme në këtë vend. Numri i xhepave të dyerve mund të varet vetëm nga nevojat e përdoruesit. Në rast se dera e frigoriferit nuk është e ngarkuar shumë, ajo do të jetë në gjendje të punojë shumë më gjatë sesa orari i planifikuar i punës. Dera do të përkulet nga mbingarkesa e vazhdueshme. Ngushtësia do të prishet.
Për të ngrirë sende të vogla, mund të përdorni tabaka të mbyllura. Përdorimi i një tabaka me një akumulator të ftohtë do t'ju lejojë të ngrini ushqimin shumë më shpejt. Më shpesh, këto tabaka janë instaluar në pjesën e sipërme të frigoriferit. Akumulator i ftohtë është bërë në formën e një brikete, një qese, një kapak ene, një tabaka dekorative. Ata kanë një kapacitet të lartë nxehtësie, i cili u lejon atyre të mbajnë ftohtë.

Brenda frigoriferit
Brenda frigoriferit
Brenda frigoriferit
Brenda frigoriferit Brenda frigoriferit Brenda frigoriferitHome | Articles

December 3, 2022 15:14:15 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting