Bosch

Bosch je ena najbolj prepoznavnih blagovnih znamk v Nemčiji. Trenutno se pod to blagovno znamko prodaja ogromno elektronike in gospodinjskih aparatov. Ustanovitelj te blagovne znamke je bil Nemec Robert August Bosch. Med prvo svetovno vojno je dohodek podjetja znašal 4 milijone mark. Bosch je pri svojem delu uporabljal dokaj preprosta, a najpomembnejša življenjska načela, po katerih se je lahko razvil do te mere. Danes podjetje proizvaja takšno opremo, ki se uporablja v praksi. Vse naprave, ki lahko olajšajo človekovo življenje, še vedno nastajajo pod blagovno znamko Bosch. Podjetje letno za varstvo okolja porabi približno sto milijonov evrov. Prvo podjetje, ki je začelo proizvajati hladilnike za gospodinjstvo, je bil Bosch. Ta dogodek se je zgodil leta 1933. Letos so na sejmu v Leipzigu predstavili že prvi primerek tega pomočnika na domu. V primeru, da bi sodoben kupec videl ta hladilnik, ga ne bi prepoznal. Na nogah je bil videti kot " boben " . Njegov videz je bil bolj podoben sodobnemu pralnemu stroju. Teža takega hladilnika je dosegla 80 kg. Njegova uporabna prostornina je bila 60 litrov. Tri dni je bilo v njej mogoče hraniti hrano. Takrat je bil ta dosežek zelo pomemben. Izguba energije je pri cilindričnem hladilniku veliko manjša.
Kar zadeva slavni sistem No Frost, je tudi tu prednjačil Bosch. Bil je tisti, ki ga je prvi uporabil. Zaradi njegove uporabe v zamrzovalniku ali na hrani ne nastane led in zmrzal. Temperatura je konstantna. Notranja zasnova hladilnikov je premišljena do najmanjših podrobnosti. Zato ima funkcionalnost hladilnika najvišjo zmogljivost. Zaradi uporabe svežih con lahko hrano hranite dlje časa. Tam se ne bo ohranil samo prvotni videz, temveč tudi ves okus in uporabne lastnosti.
Vse police hladilnika so narejene iz kaljenega stekla. Če je potrebno, lahko sami ustvarite zahtevano količino. Če želite to narediti, morate samo preurediti polico na želeno stopnjo. Velik lonec ali kozarec lahko enostavno postavite v hladilnik. Večina Boschevih hladilnikov ima najnižji razred energijske učinkovitosti.

Bosch
Bosch
Bosch
Bosch Bosch BoschHome | Articles

December 8, 2022 01:59:30 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting