Bosch

Bosch este unul dintre cele mai recunoscute branduri din Germania. O cantitate imensă de electronice și electrocasnice sunt vândute în prezent sub această marcă. Fondatorul acestui brand a fost germanul Robert August Bosch. În timpul primului război mondial, veniturile companiei au fost de 4 milioane de mărci. În lucrarea sa, Bosch a folosit principiile de viață destul de simple, dar cele mai importante, datorită cărora a putut să se dezvolte la această scară. Astăzi compania produce astfel de echipamente care sunt utilizate în practică. Toate dispozitivele care pot ușura viața unei persoane sunt încă create sub marca Bosch. Compania cheltuiește aproximativ o sută de milioane de euro anual pentru protecția mediului. Prima companie care a început să producă frigidere pentru nevoile casnice a fost Bosch. Acest eveniment a avut loc în 1933. Anul acesta a fost prezentat chiar primul exemplu de asistent la domiciliu la târgul de la Leipzig. În cazul în care un cumpărător modern ar fi văzut acest frigider, nu l-ar recunoaște. Arăta ca un „ tambur ” pe picioare. Aspectul său semăna mai degrabă cu o mașină de spălat modernă. Greutatea unui astfel de frigider a ajuns la 80 kg. Și volumul său util a fost de 60 de litri. Timp de trei zile, mâncarea ar putea fi păstrată în ea. La acea vreme, această realizare era foarte relevantă. Pierderile de energie sunt mult mai mici pentru un frigider cilindric.
În ceea ce privește celebrul sistem No Frost, și aici Bosch a fost în frunte. El a fost cel care a aplicat-o prima dată. Ca urmare a utilizării sale, gheața și înghețul nu se formează în congelator sau pe alimente. Temperatura este constantă. Designul intern al frigiderelor este gândit până în cele mai mici detalii. Prin urmare, funcționalitatea frigiderului are cele mai bune performanțe. Alimentele pot fi păstrate mai mult timp datorită utilizării zonelor proaspete. Acolo, nu numai aspectul original va fi păstrat, ci și gustul și proprietățile utile.
Toate rafturile pentru frigidere sunt fabricate din sticlă securizată. Dacă este necesar, puteți crea singur volumul necesar. Pentru a face acest lucru, trebuie doar să rearanjați raftul la nivelul dorit. Puteți așeza cu ușurință o oală sau borcan mare în frigider. Majoritatea frigiderelor fabricate de Bosch au cea mai scăzută clasă de eficiență energetică.

Bosch
Bosch
Bosch
Bosch Bosch BoschHome | Articles

December 6, 2022 17:10:23 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting