Bosch

A Bosch az egyik legismertebb márka Németországban. Jelenleg hatalmas mennyiségű elektronikai és háztartási készüléket árulnak ezen a márkanéven. A márka alapítója a német Robert August Bosch volt. Az első világháború idején a vállalat jövedelme 4 millió márka volt. Munkájában Bosch meglehetősen egyszerű, de a legfontosabb életelveket alkalmazott, amelyeknek köszönhetően képes volt ilyen mértékig fejlődni. Ma a vállalat olyan berendezéseket gyárt, amelyeket a gyakorlatban használnak. A Bosch márkanév alatt még mindig készül minden eszköz, amely megkönnyítheti az ember életét. A társaság évente mintegy százmillió eurót költ a környezetvédelemre. A legelső cég, amely háztartási szükségletekhez hűtőszekrényeket kezdett gyártani, a Bosch volt. Erre az eseményre 1933-ban került sor. Ebben az évben mutatták be ennek az otthoni asszisztensnek a legelső példáját a lipcsei vásáron. Abban az esetben, ha egy modern vevő meglátja ezt a hűtőszekrényt, nem ismeri fel. Úgy nézett ki, mint egy " dob " a lábakon. Megjelenése inkább olyan volt, mint egy modern mosógép. Egy ilyen hűtőszekrény súlya elérte a 80 kg-ot. Hasznos térfogata pedig 60 liter volt. Három napig élelmiszert lehetett tárolni benne. Abban az időben ez az eredmény nagyon releváns volt. Az hengeres hűtőszekrény esetében az energiaveszteség sokkal kisebb.
Ami a híres No Frost rendszert illeti, itt is a Bosch állt az élen. Ő volt az, aki először alkalmazta. Használata következtében a fagyasztóban vagy az ételen nem képződik jég és fagy. A hőmérséklet állandó. A hűtőszekrények belső kialakítása a legapróbb részletekig átgondolt. Ezért a hűtőszekrény funkcionalitása a legnagyobb teljesítményt nyújtja. Az élelmiszer hosszabb ideig tárolható a friss zónák használata miatt. Ott nemcsak az eredeti megjelenés, hanem minden íz és hasznos tulajdonság is megmarad.
Az összes hűtőszekrény-polc edzett üvegből készül. Ha szükséges, maga is elkészítheti a szükséges kötetet. Ehhez csak át kell rendezni a polcot a kívánt szintre. Könnyedén elhelyezhet egy nagy edényt vagy edényt a hűtőszekrényben. A Bosch által gyártott hűtőszekrények többségének a legalacsonyabb az energiahatékonysági osztálya.

Bosch
Bosch
Bosch
Bosch Bosch BoschHome | Articles

December 6, 2022 16:03:57 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting