Bosch

Bosch je jedna od najprepoznatljivijih marki u Njemačkoj. Trenutno se pod ovom markom prodaje ogromna količina elektronike i kućanskih aparata. Osnivač ove marke bio je Nijemac Robert August Bosch. Tijekom Prvog svjetskog rata prihod tvrtke iznosio je 4 milijuna maraka. U svom je radu Bosch koristio prilično jednostavna, ali najvažnija životna načela, zahvaljujući kojima se uspio razviti do ove razmjere. Danas tvrtka proizvodi takvu opremu koja se koristi u praksi. Svi uređaji koji mogu čovjeku olakšati život i dalje se stvaraju pod robnom markom Bosch. Tvrtka godišnje potroši oko sto milijuna eura na zaštitu okoliša. Prva tvrtka koja je počela proizvoditi hladnjake za kućanske potrebe bila je Bosch. Taj se događaj zbio 1933. godine. Bilo je ove godine na sajmu u Leipzigu predstavljen prvi primjer ovog kućnog pomoćnika. U slučaju da je moderni kupac vidio ovaj hladnjak, ne bi ga prepoznao. Izgledao je poput " bubnja " na nogama. Njegov je izgled više nalikovao modernoj perilici rublja. Težina takvog hladnjaka dosegla je 80 kg. A korisna zapremina mu je bila 60 litara. Tri dana u njemu se mogla čuvati hrana. U to je vrijeme ovo postignuće bilo vrlo relevantno. Gubitak energije je puno manji za cilindrični hladnjak.
Što se tiče čuvenog sustava No Frost, i ovdje je Bosch prednjačio. Upravo ga je on prvi primijenio. Kao rezultat njegove upotrebe, led i mraz se ne stvaraju u zamrzivaču ili na hrani. Temperatura je konstantna. Unutarnji dizajn hladnjaka promišljen je do najsitnijih detalja. Stoga funkcionalnost hladnjaka ima najviše performanse. Hrana se može duže čuvati zbog upotrebe svježih zona. Tamo će se sačuvati ne samo izvorni izgled, već i svi okus i korisna svojstva.
Sve police hladnjaka izrađene su od kaljenog stakla. Ako je potrebno, sami možete stvoriti potrebni volumen. Da biste to učinili, samo trebate preurediti policu na željenu razinu. Veliku posudu ili staklenku lako možete staviti u hladnjak. Većina hladnjaka proizvođača Bosch ima najnižu klasu energetske učinkovitosti.

Bosch
Bosch
Bosch
Bosch Bosch BoschHome | Articles

November 26, 2022 21:53:43 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting