Bosch

Bosch е една от най-разпознаваемите марки в Германия. В момента под тази марка се продават огромно количество електроника и домакински уреди. Основателят на тази марка е германецът Робърт Август Бош. По време на Първата световна война приходите на компанията са 4 милиона марки. В работата си Бош използва доста прости, но най-важните житейски принципи, благодарение на които успя да се развие до този мащаб. Днес компанията произвежда такова оборудване, което се използва на практика. Всички устройства, които могат да улеснят живота на човека, все още се създават под марката Bosch. Компанията харчи около сто милиона евро годишно за опазване на околната среда. Първата компания, която започна да произвежда хладилници за битови нужди, беше Bosch. Това събитие се е случило през 1933г. Тази година първият пример за този домашен асистент беше представен на панаира в Лайпциг. В случай, че съвременен купувач е видял този хладилник, той не би го разпознал. Приличаше на „ барабан “ по краката. Външният му вид беше по-скоро като модерна пералня. Теглото на такъв хладилник достига 80 кг. А полезният му обем беше 60 литра. В продължение на три дни в него може да се съхранява храна. По това време това постижение беше много актуално. Загубата на енергия е много по-малка за цилиндричен хладилник.
Що се отнася до известната система No Frost, и тук Bosch беше начело. Той беше първият, който го приложи. В резултат на употребата му във фризера или върху храната не се образува лед и замръзване. Температурата е постоянна. Вътрешният дизайн на хладилниците е обмислен до най-малкия детайл. Следователно функционалността на хладилника има най-висока производителност. Храната може да се съхранява за по-дълго време поради използването на свежи зони. Там ще бъде запазен не само първоначалният вид, но и всички вкусови и полезни свойства.
Всички рафтове на хладилника са изработени от закалено стъкло. Ако е необходимо, можете сами да създадете необходимия обем. За да направите това, просто трябва да пренаредите рафта на желаното ниво. Можете лесно да поставите голяма тенджера или буркан в хладилника. По-голямата част от хладилниците, произведени от Bosch, имат най-ниския клас на енергийна ефективност.

Bosch
Bosch
Bosch
Bosch Bosch BoschHome | Articles

December 2, 2022 00:46:23 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting