Boje modela iPod Nano

IPod nano 6. generacije ima značajne razlike od ostalih generacija. Mehanička kontrola koja se provodila pomoću kotačića Click odsutna je, ali pojavio se zaslon osjetljiv na dodir koji podržava multitouch. Međutim, nedostatak prstena značio je da su mnoge korisne funkcije iPod nano playera jednostavno nestale.
Apple iPod nano 6G ima prilično velik kapacitet memorije od 8/16 GB. Podržava sljedeće formate: MP3, AAC, Apple Lossless (audio), JPEG (fotografija). Zaslon ipod nano playera je 1,54 inča, rezolucija je 240 x 240 piksela. Veličina - 41 * 38 * 9 mm, težina - 21 grama.
Komplet uređaja uključuje prozirnu plastičnu kutiju, slušalice, žicu kako bi se uređaj mogao spojiti na računalo, naljepnicu s logom proizvođača Applea.
Oblik uređaja za iPod nano je četvrtast, dimenzije su kompaktne, tijelo je metalno. Međutim, nedvojbeni nedostatak uređaja je taj što je shema boja postala blijeđa u usporedbi s prethodnim modelima.
Uz zaslon osjetljiv na dodir, uređajem možete upravljati pomoću tipki za glasnoću i gumba za uključivanje / isključivanje zaslona.
Razlika između ipod nano playera je u tome što umjesto standardnog USB izlaza ima zaštićeni konektor.
Sučelje playera hibrid je iOS sučelja i ranijih iPod modela. 14 ikona na četiri radne površine predstavljaju funkcije igrača. Ikone se mogu postaviti na način koji je prikladan za vlasnika. Loša strana novog modela je što su brzina i točnost kretanja kroz popise rada mnogo manji nego kod starijih modela. Plus je što je kontrola glasnoće prikladnija, budući da je postala " slijepa ", ali taj plus ima novih nedostataka - nemoguće je slijepo kontrolirati reprodukciju, što je vrlo nezgodno, jer iPod nano 6G uređaj predstavlja kreatori kao izvrsno i najviše najbolje rješenje za trkače i ostale sportaše. Veliki nedostatak modela je i taj što uređaj ne proizvodi video datoteke.
Ako se opet okrenemo plusevima, onda je ovo nesumnjivo FM radio. Dobra kvaliteta prijema, ogroman broj postaja može se dodati na popis omiljenih postaja, način " stanka uživo ", u kojem igrač može pohraniti 15 minuta emitiranja, razlikuje ovaj model od ostalih.
Trajanje baterije iPod nano 6G je 24 sata, ali u praksi radi oko 30 sati, što je vrlo veliki plus modela.
Stoga su prednosti Apple iPod nano 6G sljedeće:
- mala težina i kompaktna veličina
- štipaljka za nošenje igrača na odjeći
- izvrstan radio prijamnik
- igrač se može koristiti poput sata,
a kontra su:
- mali zaslon i njegova upitna kvaliteta
- sučelje nije prilagođeno korisniku
- nemoguće je kontrolirati igrača " slijepo "
- ne podržava video
- ako nema vanjske opreme, snimač je beskoristan
- maksimalna glasnoća je mala.

Boje modela iPod Nano
Boje modela iPod Nano
Boje modela iPod Nano
Boje modela iPod Nano Boje modela iPod Nano Boje modela iPod NanoHome | Articles

December 3, 2022 15:05:22 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting