Bleni TV Philips të gjeneratës së fundit

Pse i njëjti film duket kaq ndryshe në teatër dhe në ekranin e TV? Rezulton se e gjithë gjëja është në raportin e ekranit të TV, ky raport është 4: 3, dhe filmat shfaqen në ekran me raportin 16: 9, prandaj kur filmat me ekran të gjerë shfaqen në televizion , një shirit i zi mbetet sipër dhe poshtë. Përpjekjet e para për të krijuar TV me ekran të gjerë dështuan për shkak të papërsosmërisë së tubit me rreze katode, dhe vetëm me zhvillimin e teknologjive LED u bë realitet ëndrra e adhuruesve të filmit.
Shumë kompani kanë filluar të eksperimentojnë në këtë fushë. Ardhja e matricave të lira të drejtuara lejoi krijimin e ekraneve të gjera, por tani formati i sinjalit televiziv nuk përshtatet, dhe vija të zeza u shfaqën në anët. TV LED Philips janë bërë një përparim i vërtetë në këtë fushë. Inxhinierët e Philips propozuan përdorimin e një formati me një imazh të lartësisë konstante dhe tani shiritat janë zhdukur nga ekranet kur shikojnë filma dhe shfaqje televizive.
Kur shikoni ndonjë përmbajtje në ekranin e televizorit të udhëhequr nga Philips, nuk ka ndjenjë të pasaktësisë, imazhi është proporcionalisht i ndritshëm dhe i kundërta. Kur shikoni TV, imazhi nuk shtrihet dhe kur shikoni filma, nuk pritet vertikalisht. Gjithçka duket jashtëzakonisht e natyrshme, imazhi është i qartë dhe i hollësishëm.
Projektuesit e kompanisë kanë shkuar edhe më tej dhe tani kanë mishëruar formatin modern 21: 9 të përdorur në kinema në metal dhe plastikë. Kjo është gjenerata e dytë e TV-ve të drejtuara nga Philips dhe deri më tani asnjë kompani nuk ka lëshuar diçka të tillë në treg. Të gjitha zhvillimet më revolucionare janë aplikuar për të krijuar këtë mrekulli të inxhinierisë. Për shembull, ndriçimi LED i ekranit, duke ndryshuar në varësi të figurës së shfaqur dhe nga kushtet e ndriçimit në dhomë, dhe përdorimi i një procesori me një frekuencë afër kompjuterit ju lejon të shikoni imazhe volumetrike duke ruajtur cilësinë e tyre.
TV Philips LED kombinon ashpërsinë e dizajnit dhe inovacionin e zgjidhjeve teknike të përdorura në to dhe janë në gjendje t'u japin gëzim adhuruesve të vërtetë të filmave.

Bleni TV Philips të gjeneratës së fundit
Bleni TV Philips të gjeneratës së fundit
Bleni TV Philips të gjeneratës së fundit
Bleni TV Philips të gjeneratës së fundit Bleni TV Philips të gjeneratës së fundit Bleni TV Philips të gjeneratës së funditHome | Articles

December 8, 2022 02:22:30 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting