Beépített hűtőszekrények: telepítés típusai és módszerei

Hosszú ideje senkit nem lep meg mindenféle beépített technológia bősége. De ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy a beépített készülékek nem túl népszerűek - éppen ellenkezőleg, értékesítése évről évre növekszik. Ez azonban nem meglepő: tekintve hazánkban a kis méretű lakások számát és a bennük élő emberek számát, akik minden erejükkel megpróbálják legalább egy kis mértékben bővíteni a rendelkezésre álló lakóterületet, a beépített technológia fényes jövője van. Ez különösen igaz a hűtőszekrényekre, amelyek mindig arról híresek voltak, hogy sok helyet foglaltak el a konyhában. Ezért igazságos lesz megvitatni a beépített hűtőszekrények típusait és telepítésük módját.
Hogyan építsünk hűtőszekrényt?
A beépített hűtőszekrények különböző modelljeit megkülönbözteti az ajtótető rendszer. A hűtőszekrény zsanérok használata nélkül beépíthető a szekrénybe. Ez egy " áramszedő " rendszer: a szekrény bejárati ajtaja közvetlenül a hűtőszekrény ajtajához van rögzítve, és mozgás közben mindkét ajtó nem mozog egymáshoz képest.
Ha a hűtőszekrény az ajtón lévő zsanérokkal ellátott szekrénybe van építve, akkor ez egy alternatív sínrendszer. A szekrény és a hűtőszekrény ajtaja mozogás közben egymáshoz csúszik. Ennél a rendszernél mindkét ajtó súlya egyenletesen oszlik el a szekrény és a beépített hűtőszekrény zsanérjai között.
Bármely méretű hűtőszekrény beépíthető az Ön által választott designer konyhai szettbe. Ez lehet egy apró hűtőkamra, akkora, mint egy asztallap, vagy magas hűtőszekrények a mennyezetig.
A hűtőszekrénynek egyáltalán nem kell úgy kinéznie, mint egy szekrény. Például az Ariston egyedülálló újdonsága az átlátszó falú hűtőszekrény. A hűtőszekrény kinyitása nélkül azonnal láthatja a termékeket. Funkcionális és modern hűtőkészülék, amely könnyen illeszkedik bármilyen konyhai helyiségbe.
A beépített hűtőszekrények jellemzői
A beépített hűtőszekrények ugyanazokkal a funkciókkal rendelkeznek, mint a hagyományos hűtők, ezen kívül számos előnnyel rendelkeznek:
1. Energiatakarékos módok. A vakáció alatt bekapcsolhatja őket, hogy ne kelljen nyitva hagyni a hűtőszekrény ajtaját;
2. " Zéró kamera ". Ez a funkció lehetővé teszi az élelmiszerek optimális hőmérsékleten és páratartalomban történő tárolását, ami lehetővé teszi, hogy hosszabb ideig frissen tartsa őket, mint egy hagyományos hűtőszekrényben;
3. Nyereségesség. A beépített hűtőszekrények jó hőszigeteléssel rendelkeznek a falakon;
4. Alacsony háttérzaj. A dekoratív panelek megakadályozzák a zaj behatolását a konyhába
5. Kapacitás. A beépített készülékek kevesebb helyet foglalnak el, ugyanakkor nagyobb kapacitással rendelkeznek.
A hűtőszekrény szinte bármilyen belső térbe beépíthető, irodában, kirakatokban.

Beépített hűtőszekrények: telepítés típusai és módszerei
Beépített hűtőszekrények: telepítés típusai és módszerei
Beépített hűtőszekrények: telepítés típusai és módszerei
Beépített hűtőszekrények: telepítés típusai és módszerei Beépített hűtőszekrények: telepítés típusai és módszerei Beépített hűtőszekrények: telepítés típusai és módszereiHome | Articles

November 26, 2022 20:32:18 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting