Barve modela iPod Nano

IPod nano 6. generacije se bistveno razlikuje od drugih generacij. Mehansko krmiljenje, ki je bilo izvedeno s pomočjo kolesa Click Wheel, ni, pojavil pa se je zaslon na dotik, ki podpira multitouch. Pomanjkanje obroča pa je pomenilo, da so številne uporabne funkcije predvajalnika ipod nano preprosto izginile.
Apple iPod nano 6G ima dokaj veliko pomnilniško kapaciteto 8/16 GB. Podpira naslednje formate: MP3, AAC, Apple Lossless (zvok), JPEG (fotografija). Zaslon predvajalnika ipod nano je 1,54 palca, ločljivost 240 x 240 slikovnih pik. Velikost - 41 * 38 * 9 mm, teža - 21 gramov.
V kompletu predvajalnika je prozorna plastična škatla, slušalke, žica, tako da je predvajalnik mogoče priključiti na računalnik, nalepka z logotipom proizvajalca Apple.
Oblika predvajalnika ipod nano je kvadratna, mere so kompaktne, telo je kovinsko. Nedvomna pomanjkljivost predvajalnika pa je, da je barvna shema v primerjavi s prejšnjimi modeli postala bolj bleda.
Skupaj z zaslonom na dotik lahko predvajalnik upravljate s tipkami za glasnost in gumbom za vklop / izklop zaslona.
Razlika med ipod nano predvajalniki je v tem, da ima namesto standardnega USB izhoda lastniški priključek.
Vmesnik predvajalnika je hibrid vmesnika iOS in prejšnjih modelov iPod. 14 ikon na štirih namizjih predstavlja funkcije predvajalnika. Ikone lahko postavite na način, ki je primeren za lastnika. Slaba stran novega modela je, da sta hitrost in natančnost premikanja po delovnih seznamih precej manjša kot pri starejših modelih. Plus je, da je nadzor glasnosti bolj priročen, saj je postal " slep ", a ta plus ima nove pomanjkljivosti - nemogoče je slepo nadzorovati predvajanje, kar je zelo neprijetno, saj predvajalnik iPod nano 6G predstavlja ustvarjalci kot odlična in najbolj najboljša rešitev za tekače in druge športnike. Velika pomanjkljivost modela je tudi ta, da predvajalnik ne ustvarja video datotek.
Če se še enkrat obrnemo na pluse, potem je to nedvomno FM radio. Dobra kakovost sprejema, ogromno število postaj je mogoče dodati na seznam priljubljenih postaj, način " pavza v živo ", v katerem lahko predvajalnik shrani 15 minut predvajanja, ta model razlikuje od drugih.
Življenjska doba baterije iPod nano 6G je 24 ur, v praksi pa deluje približno 30 ur, kar je zelo velik plus modela.
Prednosti Apple iPod nano 6G so tako naslednje:
- majhna teža in kompaktna velikost
- ščipalka za nošenje igralca na oblačilih
- odličen radijski sprejemnik
- predvajalnik lahko uporabljate kot uro,
in slabosti so:
- majhen zaslon in njegova vprašljiva kakovost
- vmesnik ni uporabniku prijazen
- nemogoče je igralca nadzorovati "na slepo "
- ne podpira videa
- če ni zunanje opreme, je snemalnik neuporaben
- največja glasnost je nizka.

Barve modela iPod Nano
Barve modela iPod Nano
Barve modela iPod Nano
Barve modela iPod Nano Barve modela iPod Nano Barve modela iPod NanoHome | Articles

December 6, 2022 15:05:14 +0200 GMT
0.009 sec.

Free Web Hosting