Barkácsolható hordozható hűtőszekrény egyszerű!

A meleg évszak beköszöntével szükség van egy ilyen termékre, például autóhűtőre. A termékre különösen akkor van szükség, különösen a civilizációtól való távoli viszonyok között, a szabadidős kikapcsolódás során, ha hosszú autóút van, és soha nem lehet tudni, hogy különböző helyzetek lehetnek. Megvásárolhatja ezt a dolgot a boltban, de drága, de a "csináld magad" hűtőtáska lehetővé teszi, hogy ne csak mesternek érezhesd magad, hanem pénzt is spórolhass más igényekre.
Az LG Nexus 4 megjelenése esemény lett az okostelefonok piacán. Két világhírű vállalat, a Google és az LG hozta létre, ez valódi érdeklődést váltott ki. Kiderült, hogy ez az okostelefon versenyezni tud egy hasonló termékcsoport bármely képviselőjével.
A termék működési elve megegyezik a termoszéval. Ahhoz, hogy saját kezűleg hozzon létre egy automatikus hűtőszekrényt, szüksége van egy közönséges bevásárló táskára, amelynek méretei bármilyen méretűek lehetnek, minden az Ön igényeitől függ. Meg kell vásárolnia fóliával borított polietilén habot is (a név további változatai: hőszigetelés, poliizol, isolon), kétoldalas és közönséges skót szalagot, ollót. A hőszigetelőt illetően - megvásárolható egy boltban, jobb, ha a fólia mindkét oldalon van, minél vastagabb az anyag, annál jobbak lesznek a hőszigetelő tulajdonságai, ami azt jelenti, hogy termékei hosszabb ideig maradnak hidegek.
Első szakasz. A hőszigetelőt ki kell vágni, hogy az illeszkedjen a táska méretéhez. Szerezzen be egy dobozt, amelyet később a táskájába helyez. Ne feledje, hogy szüksége lesz fedélre is. Ahhoz, hogy a kívánt alakot megkapja az izolon, használjon kétoldalas szalagot, amelyet a tartály keletkező aljának kerülete köré kell ragasztani. Ezután rögzítse az oldalfalakat ehhez az elemhez, és a hőtartály készen áll, csak a varratok ragasztószalaggal történő feldolgozása marad, lehetőleg alumínium, de megteheti anélkül is. Most helyezze be a tartályt a tasakba - ez az utolsó szakasz, készen áll a hűtőszekrény autózsákja. Természetesen, ha nem teszünk bele hideg akkumulátorokat, akkor az nem fog menni, a fagyasztóból származó jeget kapacitásukban használhatjuk.
Hideg akkumulátorok
Műanyag palackok használata teljesen lehetséges, de jelentős hátrányuk van - sok helyet foglalnak el, és a hideg visszatérése kicsi. Sokkal hatékonyabb a rögzítővel ellátott műanyag zacskók használata, mivel kisebbek, több hideget adnak ki. Válassza ki a Zip Lock tasakok számát a táska mérete alapján. A jégtartályokat egyenletesen kell elosztani az élelmiszerbolt táskájában.
A használat gyakorlata bebizonyította, hogy csak fél nap múlva kezdett olvadni a jég. Annak érdekében, hogy a táskában a hőmérséklet minél hidegebb legyen, ritkábban kell kinyitnia.

Barkácsolható hordozható hűtőszekrény egyszerű!
Barkácsolható hordozható hűtőszekrény egyszerű!
Barkácsolható hordozható hűtőszekrény egyszerű!
Barkácsolható hordozható hűtőszekrény egyszerű! Barkácsolható hordozható hűtőszekrény egyszerű! Barkácsolható hordozható hűtőszekrény egyszerű!Home | Articles

December 5, 2022 20:49:05 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting