Az egymás melletti hűtőszekrény bemutatása

Ha a presztízs mellett dönt, akkor tudja, hogy ez meglehetősen drága. Egymás melletti hűtőszekrényeket hoztak létre Amerikában. Ezeknek a hűtőszekrényeknek az volt a feladata, hogy kielégítsék az átlagos amerikai családok igényeit, akiknek a felnőttek mellett két gyermekük is van. Ez a hűtőszekrény ideális választás magánház vagy nyaraló számára. Szabadon elfér minden élelmiszer-készlet, amelyet hetente egyszer pótolnak. Minden terméknek megvan a maga éghajlati zónája, amelyben megtartja minden táplálkozási tulajdonságát és ami fontos, vonzó megjelenést. Sok különböző doboz van a különböző termékekhez. Abban az esetben, ha egy család szinte minden nap vásárol élelmiszert, akkor nem szükséges ilyen hűtőszekrényt vásárolni. Ha a közelben nincs élelmiszerbolt, akkor a legjobb, ha ilyen otthoni asszisztenst vásárol.
A nagy hűtőszekrények, amelyek térfogata eléri a 800 litert, háromféle elrendezéssel rendelkezhetnek:
1. Felső hegy. Ez a típus feltételezi a fagyasztó helyét a hűtőszekrény tetején.
2. Alsó tartó. Ez a fajta elrendezés feltételezi, hogy a fagyasztórekesz a hűtőszekrény alján helyezkedik el. Ez a típus a legnépszerűbb manapság.
3. Egymás mellett. Ebben az esetben a kamerák függőlegesen vannak elválasztva. Ugyanakkor az egyes rekeszek térfogata megnő. Az ilyen típusú hűtőszekrényeket szokás " amerikai típusúnak " nevezni. A modern Side-by-side változat nagy tárolókapacitással rendelkezik. Az összes modern szervizeszköz szükségszerűen benne van ebben a hűtőszekrényben. Ez természetesen az ivóvíz lehűlése, valamint jég és jégmorzsák keletkezése. A bejövő víz tisztítását is tervezik. Bekapcsolható egy kamra, amelyben nincs nulla hőmérséklet, valamint egy minibár.
Az egymás melletti hűtőszekrények méretei a következő indikátorokkal rendelkezhetnek: szélesség 80-120 cm, mélység - 69-76, a hűtőszekrény magassága 170-190 cm. De vannak olyan európai szabványok, amelyek egy modell kiadását jelentik 60 cm mélységgel. Annak érdekében, hogy egy ilyen hűtőszekrényt be lehessen vinni egy városi lakásba, le kell vennie a bejárati ajtót. Ha tervezik ennek az asszisztensnek a beágyazását, akkor a legjobb, ha megvizsgálja a 60 cm mélységű lehetőséget. A hasznos térfogat lehetővé teszi, hogy egy ilyen hűtőszekrénybe ne csak heti, hanem havi termékmennyiséget is elhelyezzen.

Az egymás melletti hűtőszekrény bemutatása
Az egymás melletti hűtőszekrény bemutatása
Az egymás melletti hűtőszekrény bemutatása
Az egymás melletti hűtőszekrény bemutatása Az egymás melletti hűtőszekrény bemutatása Az egymás melletti hűtőszekrény bemutatásaHome | Articles

December 5, 2022 19:43:18 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting